Lifestyle

GNTM 5: Η αποχώρηση της Ντορέλας και το ηχηρό μήνυμα κατά του body shaming – Δείτε βίντεο

Μπήκε για να φύγει. Η Ντορέλα Γκέκα δεν πρόλαβε να χαρεί τη συμμετοχή της στο GNTM 5, αφού λίγες ώρες μετά την είσοδό της στο ριάλιτι μόδας του Star δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με τη φωτογράφιση της και αποχώρησε.

Η 18χρονη που ζει στα Μάλια της Κρήτης αποφάσισε να βάλει για λίγο στον «πάγο» τις σπουδές της στην Εγκληματολογία σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας για να κυνηγήσει το όνειρό της, το μόντελινγκ, όμως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στα υψηλά standards του GNTM.

Η είσοδός των τεσσάρων νέων παικτριών φαίνεται πως τάραξε τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί εδώ και καιρό μέσα στο σπίτι του GNTM. Η Ειρήνη Αντωνίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι συμπαίκτριές της δε χάρηκαν και πολύ με την είσοδό της, ενώ η Κότυ έφτιαξε κρέπες για πρωινό μόνο για τις φίλες της.

Η Ειρήνη περίμενε οι υπόλοιπες Κύπριες να είναι πιο φιλικές απέναντι στην ίδια και στις Ντορέλα Γκέκα, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου, και Ραφαέλα Χαραλάμπους. «Φάνηκε στην αρχή να χάρηκαν κάποιες, αλλά μετά που έφυγαν οι κάμερες είχαν μούτρα», δήλωσε η 18χρονη Κύπρια.

Την ίδια στιγμή, η Μύρια έλεγε στις φίλες της ότι «Cyprus Next Top Model» είναι μόνο εκείνη και οι τέσσερις φίλες της.

«Έχει πολύ πλάκα τώρα που ήρθαν τα καινούργια κορίτσια… Είναι περίεργη η ατμόσφαιρα, για αυτές φαντάζομαι είναι ακόμα πιο περίεργη, αλλά θα μπουν κι εκείνες στο κλίμα και σιγά σιγά θα δούμε πως κυλάει το πράγμα», εκτίμησε η Κότυ.


«Περίεργη» ατμόσφαιρα στο σπίτι του GNTM 5

Τα 17 υποψήφια μοντέλα επισκέφθηκε στο σπίτι η γνωστή influencer, Έλενα Γαλύφα, για να τους δώσει τα… φώτα της γύρω από το Instagram και να τις βοηθήσει σε μια σχετική δοκιμασία. Το θέμα της φωτογράφισης; Παιχνιδιάρικο άλλα όχι πολύ σέξι… στην τουαλέτα, όπως έκαναν πρόσφατα πολλές διάσημες γυναίκες στο Insta.

Δημοφιλέστερα

To Top