Lifestyle

Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Πήρα 18 κιλά, περπατάω με μπαστούνι»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ότι έχει πάρει 18 κιλά από τότε που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και τώρα δυσκολεύεται να περπατήσει χωρίς τη βοήθεια ενός μπαστουνιού.

Η 50χρονη ηθοποιός – που ανακοίνωσε πως πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια τον Αύγουστο του 2021- αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν της σειράς του Netflix, «Dead to Me».

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 18 κιλά- δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών», δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στους «New York Times».

Η Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς. Η ηθοποιός σταμάτησε για πέντε μήνες ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τη θεραπεία της.

Η ηθοποιός δήλωσε για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν: «Είχα μια υποχρέωση. Οι αρμόδιοι είπαν: “Ας σταματήσουμε. Δεν χρειάζεται να το τελειώσουμε. Ας βάλουμε μερικά επεισόδια μαζί με ήδη καταγεγραμμένο υλικό”. Είπα, “Όχι. Θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τους δικούς μου όρους”».


Christina_Applegate1

Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ
Η Άπλγκεϊτ πρόσθεσε επίσης για την ασθένειά της: «Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι τσαντισμένη».

Τελικά όπως αποδείχτηκε το διάλειμμα λειτούργησε θετικά για εκείνη: «Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους του εαυτού μου. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο. Παρόλο που δεν μπορώ να πω: “Γιούχου, είμαι μια χαρά”».

Η γεννημένη στο Λος Άντζελες ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο υπήρχαν κάποια σημάδια της ασθένειας, όπως η απώλεια της ισορροπίας της σε μια σκηνή χορού κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς.

«Μακάρι να είχα δώσει προσοχή. Αλλά ποια ήμουν εγώ για να ξέρω;», είπε χαρακτηριστικά.

Επέστρεψε στα γυρίσματα με αναπηρικό καροτσάκι
Η Άπλγκεϊτ είπε ότι μόλις επέστρεψε, χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει στο πλατό λόγω της μειωμένης κινητικότητάς της και ότι ένας τεχνικός ήχου έπρεπε να κρατάει τα πόδια της για να τραβήξει ορισμένα πλάνα.

Δημοφιλέστερα

To Top