Lifestyle

Τζέιμς Κόρντεν: Κωμικοί «ξεμπροστιάζουν» τον παρουσιαστή – «Έκλεψε» αστείο του Νόελ Φίλντινγκ

Ο Τζέιμς Κόρντεν θα πέσει στην ανάγκη και μίας ακόμη συγγνώμης, καθώς κατηγορείται ότι «έκλεψε» αστείο του  Νόελ Φίλντινγκ. Ο παρουσιάστής φέρεται ότι οικειοποιήθηκε υλικό του κωμικού, πριν από πέντε χρόνια στο «Late Late Show» που παρουσιάζει.

Όπως τονίστηκε ο Τζέιμς Κόρντεν χρησιμοποίησε λέξη προς λέξη και αναπαρήγαγε επακριβώς μία συγκεκριμένη ατάκα του Φίλντινγκ. Την αποκάλυψη έκανε ο Ρίκι Τζερβέις, ο οποίος μέσα ένα tweet «ξεμπρόστιασε» τον παρουσιάστη.

Πιο συγκεκριμένα το αστείο που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ένα, που είχε γίνει σε παράσταση του Φίλντινγκ στο Μόντρεαλ το 2010. Ο κωμικός είχε τότε πει στο κοινό του, πως ο καλύτερος τρόπος, για να αποφύγεις έναν κλέφτη είναι να ψιθυρίσεις. Τον Δεκέμβριο του 2017 με τη σειρά του ο Τζέιμς Κόρντεν, επανέφερε το αστείο, κατά τη διάρκεια ενός διαλόγου που αφορούσε στις κλοπές και τόνισε, πως ο καλύτερος τρόπος για να τα «βγάλεις πέρα» με έναν ληστή στο Λονδίνο, είναι να ψιθυρίσεις. 


Tweet_2_


Tweet_


Tweet_3

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο επεισόδιο του «σήριαλ» των τελευταίων ημερών με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος απολογήθηκε μέσω των social media, καθώς αναπαρήγαγε στην εκπομπή του ένα αστείο του Ρίκι Τζερβέις, χωρίς να αναφέρει ότι είναι υλικό άλλου κωμικού.

Ο 61χρονος Τζερβέις «ξεμπρόστιασε» τον Κόρντεν στο Twitter ποστάροντας το σχετικό κλιπ από το σόου «The Late Late Show» που προβλήθηκε το βράδυ του Χαλογουίν και χαρακτηρίζοντας δηκτικά ως «πανέξυπνο» το κλεμμένο αστείο. Αργότερα ωστόσο έσβησε την αρχική του ανάρτηση, λέγοντας ότι αισθάνθηκε άσχημα για τον παρουσιαστή. Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση follower του, εκτίμησε ότι η ευθύνη της λογοκλοπής βαρύνει πιθανότατα κάποιον από τους συγγραφείς της εκπομπής που χρησιμοποίησε αυτό το υλικό εν αγνοία του παρουσιαστή. 

Ο Κόρντεν έσπευσε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε στα social media κάνοντας λόγο για «ακούσια» χρήση του αστείου.

«Είπα άθελά μου ένα ευφυέστατο αστείο του Ρίκι Τζερβέις στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήταν δικό του. Είναι πολύ έξυπνο, επειδή είναι αστείο του Ρίκι Τζερβέις. Μπορείτε να δείτε όλα τα εξαιρετικά σταντ απ σόου του Ρίκι στο Netflix», έγραψε ο Κόρντεν στο Twitter.


Tweet_5

Δημοφιλέστερα

To Top