Ελλάδα

Σέρρες: Πνιγμός η αιτία θανάτου του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Πνιγμός φαίνεται ότι ήταν η αιτία θανάτου του ζευγαριού των ηλικιωμένων που έχασαν τη ζωή τους στα Λουτρά Σιδηροκάστρου την ώρα που έκαναν υδρομασάζ.

Στον πνιγμό αποδίδει τον θάνατο η ιατροδικαστική έκθεση με τις πληροφορίες της ΕΡΤ να αναφέρουν ότι αυτός συνέβη στον ίδιο χρόνο.

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου των δύο ηλικιμωένων θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία, όμως, αναμένονται σε τουλάχιστον δυο μήνες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι (72 ετών ο άντρας και 70 ετών η γυναίκα) ήταν η τρίτη φορά, σε διάστημα δύο ημερών, που επισκέπτονταν τα Λουτρά για να απολαύσουν το ζεστό νερό. Μάλιστα, το γεγονός ότι το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν βρεθεί ξανά στο ίδιο τζακούζι, δείχνει ότι ήταν εξοικειωμένοι με τα Λουτρά και τη χρήση τους.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του  όταν ολοκληρώθηκε ο προβλεπόμενος χρόνος χρήσης του συγκεκριμένου δωματίου και εκείνοι δεν αποχώρησαν.

Τότε η εργαζόμενη στα Λουτρά έσπευσε για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει και ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος και η σύζυγός του εντοπίστηκαν μπρούμητα πεσμένοι μέσα στο τζακούζι  χωρίς να φέρουν στο σώμα τους οποιοδήποτε τραύμα.

Δημοφιλέστερα

To Top