Lifestyle

Μαντόνα: Θυμωμένη η τραγουδίστρια σε ένα βίντεο, χορεύει twerking σε άλλο

Η Μαντόνα συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση στα social media με τις αναρτήσεις της. Αυτή τη φορά η 64χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο φαίνεται θυμωμένη. Πιο συγκεκριμένα, προσπαθεί να συγχρονίσει τα χείλη της τραγουδώντας στον φακό το κομμάτι «Vent» του ράπερ  Baby Keem.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Στο βίντεο τη βλέπουμε ντυμένη με ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι που τόνιζε ιδιαίτερα το μπούστο της και ένα δαντελένιο κορσέ. Η τραγουδίστρια του «Material Girl» ήταν στολισμένη με εκθαμβωτικά κοσμήματα κολιέ και χρυσά βραχιόλια.

Η Μαντόνα χρησιμοποίησε στη συνέχεια και τον λογαριασμό της στο TikTok, ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου χόρευε twerking.

@madonna

♬ L$d – Luclover

Είναι γεγονός πάντως πως η Μαντόνα έχει προκαλέσει αναστάτωση στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, με τις προκλητικές της αναρτήσεις.

H Μαντόνα έδειξε το… αληθινό της πρόσωπο

Μετά τις έντονες κριτικές και τα αρνητικά σχόλια για τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στα social media και παραμορφώνουν την εικόνα της, η Μαντόνα αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της στους θαυμαστές της χωρίς make up και περιττές προσθήκες.

Η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο φοράει ένα πράσινο, διχτυωτό τοπ και κοιτάει τον εαυτό της στην κάμερα.

Εκείνη την ώρα ακούγεται να λέει: «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;», αναφερόμενη στην εικόνα του προσώπου της.

Δημοφιλέστερα

To Top