Lifestyle

Τραγουδιστής δεν θα ξαναφορέσει τα ρούχα της Ριάνα επειδή κάλεσε σε επίδειξή της τον Τζόνι Ντεπ

Εκτός από τραγουδίστρια, η Ριάνα είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, η οποία πριν από μερικά χρόνια λάνσαρε το brand ρούχων της, Savage X Fenty, το οποίο έχουν φορέσει αρκετές διασημότητες. Ένας από αυτούς είναι και ο Βρετανός τραγουδιστής Όλι Αλεξάντερ, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το εν λόγω brand ρούχων.

Ο λόγος; Η πρόσκληση της Ριάνα στον Τζόνι Ντεπ να εμφανιστεί στην επίδειξη μόδας Savage X Fenty vol. 4, η οποία θα προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Ο Αλεξάντερ δεν εγκρίνει τις ενέργειες του Ντεπ

Όταν ένας follower είπε στον Αλεξάντερ ότι το brand της Ριάνα ήταν μια χαρά για εκείνον, ο Όλι απάντησε: «Ευχαριστώ, αλλά μετά από αυτή την είδηση δεν θα ξαναφορέσω τα ρούχα της». Ο Αλεξάντερ έχει ξαναφορέσει το Savage X Fenty στο παρελθόν και έχει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις.

Μόλις την Πέμπτη, επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ θα εμφανιστεί ως καλεσμένος στην επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Ριάνα. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι ο Ντεπ δεν θα είναι μοντέλο ή θα εμφανιστεί ως μουσικός, αλλά απλώς θα είναι καλεσμένος ως μια διασημότητα.

Στην πραγματικότητα πάντως, στις διαφημίσεις της σειράς δεν αναφέρεται πουθενά η εμφάνιση του Ντεπ.

Δημοφιλέστερα

To Top