Lifestyle

Ζακ Έφρον: Αντιδράσεις στο Twitter για την εμφάνισή του ως Κέβιν φον Έριχ – «Μοιάζει με τον Λόρδο Φάρκουαντ»

Η νέα εμφάνιση του Ζακ Έφρον για τις ανάγκες της ταινίας «The Iron Claw», όπου θα υποδυθεί τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και το κοινό σχολιάζει πως καμία ομοιότητα δεν έχει με τον γνωστό παλαιστή.

Αντιθέτως, παραπέμπει περισσότερο στον χαρακτήρα του Λόρδου Φάρκουαντ από την ταινία του Σρεκ. Από τη στιγμή που οι χρήστες του Twitter αντιλήφθηκαν την ομοιότητα φυσικά, οι δημοσιεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Άπειρα memes κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κι ιδιαίτερα στο Twitter, που συγκρίνουν τον Ζακ Έφρον με τον Λόρδο Φάρκουαντ, ενώ όλοι κάνουν λόγο για «τον χαμένο του αδερφό».

«Είναι λες και ο Λόρδος Φάρκουαντ έχει κάνει βάρη», «Βλέπω ότι ο Λόρδος Φάρκουαντ το ‘ριξε στη γυμναστική», «Μοιάζει σαν τον Λόρδο Φάρκουαντ, ενώ πήρε στεροειδή», γράφουν οι χρήστες.

Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που εντόπισαν έναν ακόμα χαρακτήρα, στον οποίο μοιάζει ο ηθοποιός. Πρόκειται για τον διάσημο ήρωα της δεκαετίας του ’80, He-Man.

Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι ο Ζακ Έφρον είναι ο ιδανικός για να παίξει τον He-Man σε μια ταινία και να παλέψει ενάντια στον κακό Skeletor.

Δημοφιλέστερα

To Top