Lifestyle

Μάικλ Ντάγκλας:Το νέο λουκ στα μαλλιά του – Δείτε Φωτογραφίες

Ο Μάικλ Ντάγκλας τις τελευταίες ημέρες έχει απογοητεύσει τους θαυμαστές του, με την αλλαγή που έκανε στα άλλοτε χαρακτηριστικά «ασημένια» μαλλιά του.

Ο 78χρονος αστέρας του Χόλιγουντ σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε αυτή τη μεγάλη αυτή αλλαγή, χωρίς όμως να κάνει γνωστό, αν η μεταμόρφωση είναι μόνιμη, αν αποτελεί προσωπική επιλογή του ή αν έγινε για τις ανάγκες κάποιου νέου κινηματογραφικού ρόλου.

View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Με νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Ντάγκλας απαθανατίστηκε από τον φακό τον παπαράτσι με το αμφιλεγόμενο λουκ που υιοθέτησε. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθησε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει κάποιον αθλητικό αγώνα, εντελώς απαλλαγμένος από την εμφάνιση, στην οποία τον είχαν συνηθίσει οι φαν του.

Δείτε τις φωτογραφίες 


SPL5499957_026


SPL5499957_021


SPL5499957_022

Τα σχόλια των θαυμαστών του Ντάγκλας για το νέο λουκ
Κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού αναφερόταν πως τα νέα μαλλιά του τον κάνουν να μοιάζει ακόμη μεγαλύτερος, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον εκλιπαρούσαν να επιστρέψει στο παλιό του χρώμα.

«Τα βαμμένα κόκκινα μαλλιά σου φαίνονται φρικτά. Είσαι καλύτερος με γκρίζα μαλλιά. Ελπίζω τα βαμμένα μαλλιά είναι για έναν κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό ρόλο που γυρίζεις» έγραψε κάποιος στο Instagram.

Παρ’ όλα αυτά υπήρχαν κι εκείνοι που υποστήριξαν ότι ίσως να πρόκειται απλώς για μία περούκα.

Φωτογραφίες: Laurent Zabulon/ABACAPRESS / SplashNews.com

Δημοφιλέστερα

To Top