Lifestyle

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι

Ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στις 22:40 στο «Μαύρο Ρόδο» και προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Σήμερα το κοινό θα παρακολουθήσει ανατροπές και τυχαίες συναντήσεις με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Δείτε το τρέιλερ


Μαύρο Ρόδο | Κυριακή 6/11 22:40 (trailer)

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Επεισόδιο 16
Ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του να υπογράψει για την άδεια του μαγαζιού. Η Αγγελική απογοητεύεται και η Κύρα, για ακόμα μία φορά, ασκεί κριτική. Ο Βίκος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν. Η Αλεξία ξαφνιάζεται. Η Γιάννα συναντιέται τυχαία με τον Γιώργο στον δρόμο και εκείνος τη ρωτάει γιατί τον εγκατέλειψε στο παρελθόν. Η απάντησή της δεν τον ικανοποιεί. Ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τον διαγωνισμό. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο Μητροπολίτης με την Ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη κουρά της. Η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περιμένουν.


2__1_

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Δημοφιλέστερα

To Top