Αθλητισμός

Serie A: Γιουβέντους από… ατσάλι, 2-0 την Ίντερ και πάτησε πεντάδα – Δείτε τα γκολ

Τι κι αν υπέφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα; Τι κι αν σύσσωμο το «Allianz Stadium» μέτρησε ατελείωτα καρδιοχτύπια από τις επιδρομές της Ίντερ που είχε… στρατοπεδεύσει για ένα ολόκληρο ημίχρονο έξω από τα καρέ της;

Η αλύγιστη Γιουβέντους δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι και με δυο γκολ στις ελάχιστες, μα ουσιώδεις τελικές που ξέθαψε στο β΄μέρος έβαψε μπιανκονέρο το Derby d’Italia με 2-0, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της Serie A και στο +1 από τους σπάταλους Νερατζούρι!


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5jme7prdx5)

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια από την πλευρά τους έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν απογοητευμένοι από το τελικό αποτέλεσμα. Από το πρώτο λεπτό άλλωστε οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι φρόντισαν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5΄άγγιξαν το προβάδισμα με μονοκόμματο σουτ του Λαουτάρο που πέρασε δίπλα από την εστία του Σέζνι!

Όσο περνούσε ο χρόνος η Ίντερ ενέτεινε την πίεση της και έφτασε ξανά μια ανάσα από το γκολ στο 27΄όταν ο Τζέκο προσπάθησε να σκοράρει από εξαιρετική θέση με κοντινή κεφαλιά, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους αδυνατούσε να βρει απάντηση στην πολιορκία των Νερατζούρι, σπαταλούσε συνεχώς κατοχή με αβίαστα λάθη και λίγο έλειψε τελικά να βρεθεί πίσω σκορ σε προσπάθεια του Ντάμφρις, ο οποίος ωστόσο αστόχησε στο 42΄με την εστία δοσμένη στο… πιάτο!

Το ημίχρονο έκλεισε με την Ίντερ σε ρόλο απόλυτου αφεντικού και τη Γιουβέντους χωρίς καν σουτ στο στόχο, όμως παραδόξως η ισορροπία παρέμενε. Μια συνθήκη ωστόσο που δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ! Αφού οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν ακόμα μια πρωτοκλασάτη ευκαιρία στο 47΄όταν ο Τσαλχάνογλου είδε Σέζνι και οριζόντιο δοκάρι να σταματούν τον κεραυνό του, η Γιουβέντους βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει κόντρα στη ροή και να πάρει το προβάδισμα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5imi4mudjt)

Έπειτα από συνδυασμό με τον Κόστιτς, ο Ραμπιό εκτέλεσε με υπέροχο πλασέ και έγραψε το 1-0, σοκάροντας την Ίντερ.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5ijcdsa9sx)

Δημοφιλέστερα

To Top