Ελλάδα

Λαμία: Ξήλωσε καλώδια και σίδερα από εργοτάξιο

Φορτωμένο με διάφορα υλικά ήταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας στη Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής και κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που το εντόπισαν κατά την διάρκεια περιπολίας και το σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο.

Μέσα στο όχημα βρήκαν μπετόβεργες διαφόρων μεγεθών, καλώδια χαλκού και έναν μηχανισμό αυτόματου ποτίσματος, τα οποία αποδείχθηκε ότι ο οδηγός είχε κλέψει από ένα εργοτάξιο που κατασκευάζει οδικό κόμβο στην περιοχή. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του εργοταξίου, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.


Lamia-klopi-ergotaxio

Τους έκλεβαν πίσω από την πλάτη τους

Χωρίς προηγούμενο ήταν η κλοπή που έγινε στο κέντρο της Λαμίας, με θύματα τους υπαλλήλους ηλεκτροφωτισμού του Δήμου που στόλιζαν τα δέντρα με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, καθώς άγνωστοι έκλεψαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα… εργαλεία τους και ένα μπουφάν που είχαν αφήσει πάνω σε αυτά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από καταστήματα της περιοχής για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες.

Δημοφιλέστερα

To Top