Lifestyle

Σελένα Γκόμεζ: Σάλος με ντοκιμαντέρ για τη ζωή της – Δεν θεωρεί φίλη τη γυναίκα που της έδωσε το νεφρό της

Η Σελένα Γκόμεζ φαίνεται πως έχει έρθει σε ρήξη με την πρώην κολλητή της Φράνσια Ραΐσα η οποία της δώρισε το ένα της νεφρό το 2017. Η 30χρονη τραγουδίστρια, ήταν βαριά άρρωστη με λύκο όταν η συνάδελφος 34χρονη σήμερα Ραΐσα προσφέρθηκε να της χαρίσει το νεφρό της με τα δύο κορίτσια να υποβάλλονται στη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Η Γκόμεζ περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για την υγεία της στο ντοκιμαντέρ που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «My Mind & Me». Η τραγουδίστρια ωστόσο δεν έκανε καμία αναφορά στη Ραΐσα και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Rolling Stone», η Γκόμεζ κατονόμασε την Τέιλορ Σουίφτ ως τη μόνη διάσημη φίλη της.


Selena Gomez: My Mind & Me — Official Trailer | Apple TV+

Η Ραΐσα είναι λατίνα ηθοποιός και έχει λάβει μέρος με μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, όπως το Bring It On: All or Nothing, The Secret Life of the American Teenager και το Grown-ish. Η Ραΐσα φανερά ενοχλημένη έκανε unfollow την Γκόμεζ στο Instagram μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ενώ δεν της άρεσε καθόλου που είπε πως η μόνη η διάσημη φίλη της είναι η Σουίφτ.

Χθες η Γκόμεζ άφησε ένα σχόλιο που σήκωσε τα φρύδια κάτω από ένα βίντεο στο TikTok που συζητούσε για το πώς η Ραΐσα την έκανε unfollow μετά το «άδεισμα» στο ντοκιμαντέρ. «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω», έγραψε η Σελένα στα σχόλια, σοκάροντας έτσι τους θαυμαστές της.

Η Φράνσια έχει από τότε διαγράψει το σχόλιό της. Εν τω μεταξύ, η Γκόμεζ εξακολουθεί να την ακολουθεί στο Instagram.

Η Γκόμεζ ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει πραγματικά μόνο μια στενή φίλη από το Χόλιγουντ και συζήτησε τη φιλία της με τη Σουίφτ.


Selena_Girls

«Ποτέ δεν ταίριαξα με μια ωραία ομάδα κοριτσιών που ήταν διασημότητες. Η μόνη μου φίλη στη βιομηχανία είναι πραγματικά η Τέιλορ», δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone την περασμένη εβδομάδα.


Selena_Swift

Δημοφιλέστερα

To Top