Lifestyle

GNTM: Το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτας… κάθισε βαρύ στην Γιέβα – Δείτε βίντεο

Αρκετά βαρύ κάθισε το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτας στην Γιέβα Μπονταρένκο, η οποία δεν έπεισε τους κριτές με την φωτογράφισή της και αποχώρησε από το GNTM 5. Η 19χρονη από την Ουκρανία όταν άκουσε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά λύγισε από τα κλάματα και κοντά της έσπευσαν τα υπόλοιπα κορίτσια για να της συμπαρασταθούν.

Το επεισόδιο της Δευτέρας είχε μια νέα δοκιμασία. Οι 16 διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του Star έπρεπε ντυμένες ως Μαρία Αντουανέτα να διαχειριστούν ένα συναίσθημα και να ποζάρουν διαφημίζοντας ένα προϊόντα εταιρείας καλλυντικών.

Η Mary Vitinaros έκανε την εμφάνισή της ως το ζωντανό reference της εποχής, αφήνοντας τα κορίτσια άφωνα και στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενες
χωρίστηκαν σε τετράδες και μετά από κλήρωση μοιράστηκαν τέσσερα συναισθήματα, που θα έπρεπε να εκφράσουν στη φωτογράφισή τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε, αφού παράλληλα με τα βασιλικά ρούχα, τα αξεσουάρ και τις τεράστιες περούκες, τα κορίτσια έπρεπε να διαχειριστούν και σύγχρονα αντικείμενα της καθημερινής ζωής, ως props μπροστά από τον φακό της Όλγας Τζήμου.


GNTM 5 | Η Γιέβα φωτογραφίζεται με ένα... πιτόγυρο!

Δημοφιλέστερα

To Top