Αθλητισμός

Μέντι στη δίκη του για τους βιασμούς: «Μου άρεσε να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες»

Ο Μπέντζαμιν Μέντι έδωσε κατάθεση για πρώτη φορά στο Chester Crown Court το απόγευμα της Δευτέρας (7/11), σχεδόν τρεις μήνες μετά την δίκη του με την κατηγορία των οκτώ βιασμών.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος κρίθηκε αθώος για μία κατηγορία βιασμού τον Σεπτέμβριο και αρνείται άλλες επτά κατηγορίες βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση, είπε στο δικαστήριο ότι οι τέσσερις μήνες που πέρασε σε αστυνομική κράτηση στα τέλη του 2021 τον έκαναν να σκεφτεί την συμπεριφορά του και ότι τώρα συνειδητοποιεί ότι ορισμένες από τις ενέργειές του μπορεί να ήταν «ασεβείς».

Ο 28χρονος Γάλλος υποστήριξε ότι ήταν «ειλικρινά, τόσο εύκολο» για αυτόν να συναντά γυναίκες, προσθέτοντας ότι ήταν «φυσιολογικό» για αυτόν να κοιμάται με πολλές γυναίκες το ίδιο βράδυ.

Κατά την διάρκεια ακρόασης από τον δικηγόρο υπεράσπισής του, ο Μεντί είπε ότι «όλα άλλαξαν» όταν έφυγε από τη Μονακό για την Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2017 και ότι τα μηνύματα που έλαβε από γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έγιναν 10 φορές περισσότερα».

Ο Μπέντζαμιν Μέντι εξήγησε ότι συνάντησε τον συγκατηγορούμενο του, Louis Saha Matturie, αμέσως μετά την άφιξή του στο Μάντσεστερ και ότι συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά σε νυχτερινά κέντρα. Ο Matturie αρνείται έξι κατηγορίες βιασμού και τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που σχετίζονται με επτά νεαρές γυναίκες. Τον Σεπτέμβριο απαλλάχθηκε από δύο κατηγορίες βιασμού.

Όταν ρωτήθηκε πόσο εύκολο ήταν να συναντάς γυναίκες για σεξ, ο Μεντί απάντησε: «Ειλικρινά, (ήταν) τόσο εύκολο».

Περιέγραψε ότι είχε συνηθίσει να κάνει σεξ με διαφορετικές γυναίκες το ίδιο βράδυ κατά την διάρκεια των ημερών του στην ομάδα νέων στην Χάβρη. «Ακούγεται περίεργο να το λέμε εδώ, αλλά από την ακαδημία ήταν φυσιολογικό», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για το σεξ με γυναίκες που είχαν κοιμηθεί με τους φίλους του νωρίτερα το βράδυ, είπε: «Το ίδιο, μεγαλώσαμε έτσι στην ακαδημία, ήταν κομμάτι μας».

Το σεξουαλικό ενδιαφέρον από τις γυναίκες συνεχίστηκε όταν μετακόμισε στην Μασσαλία αφού έφυγε από την Χάβρη, είπε.

«Τον τρόπο που έρχονταν οι γυναίκες να συναντηθούν δεν είχα ξαναδεί», είπε. «Ξέρω ότι δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ. Ο τρόπος που έρχονται σε μένα δεν είναι λόγω της εμφάνισής μου, είναι λόγω του ποδοσφαίρου. Για την κατάσταση, το ποδόσφαιρο, την πρόσβαση σε πολλά πράγματα».

Ρωτήθηκε αν του άρεσε αυτό και είπε, «Ναι, δεν θα έλεγα ότι ήταν κακό».

Δημοφιλέστερα

To Top