Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι τρεις γκολάρες του Πεπ Μπιέλ στο Πρωτάθλημα

Ο 26χρονος Πεπ Μπιέλ είναι ένας φοβερά ποιοτικός χαφ, παρότι δεν έχει βγάλει στον Ολυμπιακό την απαιτούμενη σταθερότητα.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Μπιέλ έδειξε την κλάση του με το σουτ του και το γκολ του μετά την ασίστ του Αραμπί. Ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού σε ένα σημαντικό ματς και ας μην ήρθε η νίκη στον αγώνα αυτόν (που έληξε με 1-1). Ένας Μπιέλ που έχει 3 γκολ σε 7 αγώνες Πρωταθλήματος μετά από 16 τελικές προσπάθειες που έχει κάνει.

Ολυμπιακός: Τα 5+2 νέα πρόσωπα που τον… μεταμορφώνουν (vid)
Είναι το τρίτο φετινό του γκολ στο Πρωτάθλημα. Και όλα τα τέρματά του είναι γκολάρες στον Ολυμπιακό και όλα ήταν με σουτ. Τα 2 εξ αυτών με σουτάρες. Η αρχή έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου με το τέρμα του μετά από ατομική ενέργεια με τον Ιωνικό στο 3-1.


Ολυμπιακός - Ιωνικός 3 - 1 | Highlights - Super League - 03/09/2022 | COSMOTE SPORT HD

Φοβερό γκολ είχε βάλει και στο 0-2 με τον Παναιτωλικό. Ένα σουτ που το έπιασε με τη μία και χωρίς να το σκεφτεί. Απλά… ζύγισε λίγο τη γωνία όπου βρισκόταν και σούταρε.


Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0 - 2 | Highlights - Super League - 22/10/2022 | COSMOTE SPORT HD

Και βέβαια το… κερασάκι στην τούρτα ήταν το πολύ ωραίο τέρμα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μπιέλ έχει προλάβει να δώσει και ασίστ φέτος στον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5gh6fowaf5)

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top