Lifestyle

GNTM5: Κόκκινη κάρτα και αποβολή για ένα εκ των φαβορί – Δείτε βίντεο

Η Δέσποινα Σαρρή δεν κατάφερε να… παίξει καλή μπάλα στη δοκιμασία αποχώρησης και παρότι έγινε και χρήση VAR, πήρε την απευθείας κόκκινη κάρτα της κριτικής επιτροπής και «αποβλήθηκε» από το GNTM 5.

Η αποχώρηση της Δέσποινας που είχε χαρακτηριστεί ως ένα εκ των φαβορί του ριάλιτι μόδας του Star ακολούθησε αυτή της Γιέβα, της οποίας το πιτόγυρο της Μαρίας Αντουανέτα της… έκατσε βαρύ στο επεισόδιο της Δευτέρας. Παρόλο, που η αποχώρηση της 19χρονης φοιτήτριας από την Ουκρανία άφησε πικρή γεύση στα υπόλοιπα 15 μοντέλα, η γεμάτη ημέρα τους δεν τους άφησε πολλά περιθώρια για να ασχοληθούν με την αποχώρηση της.

Γι αυτό φρόντησε ο γυμναστής Αλέξανδρος Σίαρς, ο οποίος ανέλαβες να τις προπονήσει για… πρωταθλητισμό. Μετά το τέλος της γυμναστικής, η επιβράβευση για τα κορίτσια ήταν νοστιμότατη!


GNTM 5 | Τα κορίτσια παίρνουν

Οι διαγωνιζόμενες όμως την επόμενη ημέρα θα έκαιγαν τις θερμίδες που πήραν από τις πίτσες παίζοντας μπάλα. Η νέα δοκιμασία αποχώρησης τις περίμενε στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, εκεί όπου τα υποψήφια μοντέλα συνάντησαν τον Γιώργο Καραβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros σε ρόλο… διαιτητή και κλήθηκαν να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη.

Πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση είχε και ένα μικρό τεστ γνώσεων για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, καθώς τα κορίτσια ρωτήθηκαν αν γνωρίζουν τι είναι το οφσάιντ.


GNTM 5 | Ξέρουν άραγε τα κορίτσια τι είναι το offside;

Δημοφιλέστερα

To Top