Ελλάδα

Θησαυροί της Ελλάδας: Πού θα βρούμε τα καλύτερα προϊόντα ελλήνων παραγωγών


Sponsored Content

Κάθε φορά που το σπίτι γεμίζει από τη μυρωδιά του φαγητού που ψήνεται ανυπομονούμε να καθίσουμε στο τραπέζι για να γευτούμε την πρώτη πιρουνιά. Η ευφορία που νιώθουμε ξεπερνά την ανάγκη να τραφούμε και αγγίζει το συναίσθημα και τη μνήμη μας. Κάθε πιάτο μάς ενώνει με τους ανθρώπους που έφτιαξαν τα υλικά, μάς φέρνει αναμνήσεις, μάς κάνει να ταξιδεύουμε. Είναι ο λόγος που εκτιμούμε τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και τα αναζητούμε στις εξορμήσεις μας. Ακόμη και τα δώρα που μάς φέρνουν οι φίλοι από τις διακοπές τους είναι πότε ένα κομμάτι γραβιέρα Κρήτης και άλλοτε ένα μπουκάλι τσίπουρο Τυρνάβου! Μια ευκαιρία για  μικρές καθημερινές γιορτές.

Τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ γνωρίζουν καλά ότι ο πλούτος του τόπου μας είναι οι άνθρωποι που με αγάπη και κόπο συνεχίζουν τις παραδόσεις ενώ ταυτόχρονα τις βελτιώνουν προσθέτοντας αξία σε κάθε τι που παράγουν. Έτσι λοιπόν, φέρνουν κοντά μας γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς που συλλέγουν από όλη την Ελλάδα φροντίζοντας να πραγματοποιούν την υπόσχεσή τους και να είναι «κάθε μέρα δίπλα μας».


10_2

Γεύσεις που ξυπνούν μνήμες

Κρητικό απάκι και γαλένι, σφέλα Μεσσηνίας, πλιγούρι Θράκης, ελαιόλαδο Σητείας, γίγαντες Καστοριάς, παραδοσιακές πηλιορείτικες πίτες, κίτρινο ρύζι από τους ορυζώνες του Αξιού, χειροποίητες χυλοπίτες Μετσόβου, χοιρινό Μοσχοχωρίου Δήμου Κιλελλέρ, Πετεινός Ρεθύμνου, λουκάνικα Καρδίτσας, πλιγούρι Θράκης, γλυκά κουταλιού Έδεσσας, είναι λίγα μόνο από όσα αποτελούν τη σειρά «Θησαυροί της Ελλάδας» και βρίσκονται στα ειδικά σηματοδοτημένα σημεία των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ.


5


4

Προϊόντα που προέρχονται από τόπους με μεγάλη γαστρονομική παράδοση, από τη Μακεδονία ως την Κρήτη κι από το Ιόνιο ως τα νησιά του Αιγαίου, και συνδυάζουν την ξεχωριστή γεύση με την υψηλή διατροφική αξία. Ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η ελληνική γη και το μεράκι των τοπικών παραγωγών.

Δημοφιλέστερα

To Top