Lifestyle

Σακίρα: Νηνεμία μετά την καταιγίδα – Ο πατέρας της ανάρρωσε και επέστρεψε στο σπίτι

Η ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται στη ζωή της Σακίρα, η οποία σταδιακά έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Εκτός από το γεγονός πως κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών, Ζεράρ Πικέ, μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους, ο πατέρας της αναρρώνει πλέον στο σπίτι του, μετά το εξητήριο που πήρε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν.

Η Σακίρα αφού γλίτωσε από τα «δόντια» μιας επώδυνης δικαστικής διαμάχης, θα μπορέσει να απολαύσει τη ζωή με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, παρουσία του Πικέ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο, καθώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και αφοσιώνεται στη φροντίδα των παιδιών του.


shakira6666 Ο Ισπανός παπαράτσι Τζόρντι Μάρτιν, ο οποίος ασχολείται υπέρ του δέοντος με τις υποθέσεις της Σακίρα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα, για την υγεία του πατέρα της Σακίρα, με μία ανάρτησή του στο Twitter. Όπως ανακοίνωσε, ο Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, πήρε εξιτήριο και βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

«Υπέροχα νέα για τη Σακίρα. Μόλις έφτασε στο σπίτι ο πατέρας της Ουίλιαμ, αφού πήρε εξιτήριο. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για την οικογένεια» έγραψε ο παπαράτσι και δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Τι συνέβη με την υγεία του πατέρα της Σακίρα
Στα τέλη του Οκτωβρίου, ο 91χρονος πατέρας της Κολομβιανής σταρ, υπέστη εγκεφαλικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Μάρτιν και χρειάστηκε να εισαχθεί στην κλινική Teknon της Βαρκελώνης.

Η τραγουδίστρια δεν έλειπε λεπτό από το πλευρό του αγαπημένου της πατέρα και τον επισκέπτονταν τακτικά στο νοσοκομείο. Μάλιστα είχε ανεβάσει και ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονταν να τον βοηθά να κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό το βλέμμα του γιατρού του.

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

Δημοφιλέστερα

To Top