Αθλητισμός

La Liga: Συνέχεια στην «κατρακύλα» για την Ατλέτικο, «διπλά» για Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ – Δείτε τα γκολ

Την 4η της ήττα στο πρωτάθλημα της LaLiga γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνεχίζει τις κακές της εμφανίσεις. Αυτή τη φορά οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν στη Μαγιόρκα με 1-0 για την 14η αγωνιστική και έμειναν εκτός πρώτης 5αδας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 24 βαθμούς που τους φέρνουν στο -13 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν να “κυνηγάει” στο σκορ από το 16ο λεπτό και το γκολ του Μουρίγκι. Ο Μοράτα έστειλε πέντε λεπτά αργότερα την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κατάφερε να αντιδράσει στο υπόλοιπο του αγώνα.


Resumen de RCD Mallorca vs Atlético de Madrid (1-0)

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη φιλοξένησε την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι ισορροπίες διαμορφώθηκαν υπέρ των Βάσκων απ’ το πρώτο μέρος. Ο Σόρλοθ έκανε το 0-1 στο 20’. Ο Ράκιτις αποβλήθηκε στο 28’ και έξι λεπτά μετά ο Νιανζού είδε κι αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με 9 παίκτες οι γηπεδούχοι και η Σοσιεδάδ έβαλε και δεύτερο γκολ στο 38’ με τον Μπράις Μέντες.

Ο Ράφα Μιρ μείωσε στο 44’, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και η Σοσιεδάδ έφυγε με νίκη απ’ την έδρα της Σεβίλλης. Ανεβαίνοντας 3η με 26 βαθμούς. Η Σεβίλλη έμεινε στους 11 βαθμούς.


Resumen de Sevilla FC vs Real Sociedad (1-2)

Στη Βαρκελώνη η Εσπανιόλ φιλοξένησε την Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να επικρατεί 1-0 με αυτογκόλ του Λεκόμτ στο 64’. Έτσι ανέβηκε στους 21 βαθμούς, ενώ οι Καταλανοί έμειναν στους 14.


Resumen de RCD Espanyol vs Villarreal CF (0-1)

Δημοφιλέστερα

To Top