Lifestyle

Όταν το γύρισμα… πάει στραβά – 16 ηθοποιοί που τραυματίστηκαν σε διάσημες ταινίες

Πέρα από τη λαμπερή ζωή που απολαμβάνουν οι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί, φαίνεται πως καμία φορά, όταν όλα μπορεί να πάνε στραβά, απλώς θα πάνε.

Ο νόμος του Μέρφι έρχεται να επιβεβαιώσει 16 διεθνούς φήμης ηθοποιούς, οι οποίοι κάποιες φορές παρασύρθηκαν από το ταλέντο και τη δυναμική των ρολών τους, ενώ άλλες φορές, η μοίρα δεν βρέθηκε με το μέρος τους και τα ατυχήματά τους, έδειξαν να είναι το λιγότερο… ανατριχιαστικά.

Μερικοί κρεμάστηκαν σε καλπάζοντα άλογα, άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά στα γεννητικά τους όργανα, ενώ άλλοι έσπασαν κόκαλα στο σώμα τους.

Αδιαμφισβήτητα υπάρχουν πολλά, που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα γύρισμα και κάθε νέος ρόλος, μπορεί να εξελιχθεί και σε μία πρόκληση για τους ηθοποιούς που με ζήλο, είναι έτοιμοι να μπουν στο «πετσί» του.

Η δημιουργία ταινιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε είναι καλυμμένη μόνο με λάμψη, γοητεία και διασκέδαση, καθώς οι απρόσμενοι τραυματισμοί είναι και αυτοί μέρος της δουλειάς. Άλλωστε αυτό εξηγεί, τους λόγους για τους οποίους, η δημιουργία ενός φιλμ, είναι ένα τόσο ακριβό σπορ. Μαζί με τους μισθούς του καστ, του συνεργείου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, τα έξοδα παραγωγής περιλαμβάνουν εξοπλισμό και αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ντάνιελ Κρεγκ / Τζέιμς Μποντ 

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έσπασε το γόνατό του, στα γυρίσματα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Spectre» τον Φεβρουάριο του 2015. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε στον ρόλο του πράκτορα 007, είναι συνηθισμένος στους τραυματισμούς, οι οποίοι σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις ταινίες του Μποντ.


Sprectre Στο σετ του «Quantum of Solace», χρειάστηκε να κάνει οκτώ ράμματα μετά από μια σύγκρουση, η οποία προκάλεσε πληγές στο πρόσωπό του και ο ηθοποιός μάλιστα προχώρησε σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Guardian, έκοψε επίσης την άκρη ενός από τα δάχτυλά του.

Ο πρώην αγαπημένος 007 είχε χτυπήσει ακόμα πολύ άσχημα για τις ανάγκες μιας άλλης σκηνής: «Έκανε σπριντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, γλίστρησε και έπεσε αρκετά άσχημα. Πονούσε πολύ και παραπονιόταν για τον αστράγαλό του» ανέφερε μια ανώνυμη πηγή. Ο Ντάνιελ Κρεγκ τότε είχε μεταφερθεί στις ΗΠΑ για ακτινογραφίες, αναγκάζοντας τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, να αναστείλει την παραγωγή και να ακυρώσει τα προγραμματισμένα γυρίσματα.


Bond Χάρισον Φορντ / Star Wars: The Force Awakens (2015)

Δημοφιλέστερα

To Top