Lifestyle

The Voice: Η επιστροφή, η Μολδαβή της… Eurovision και η «μπάντα» των κριτών – Δείτε βίντεο

Δεκαπέντε φιλόδοξες φωνές ανέβηκαν στη σκηνή «The Voice of Greece» στο έβδομο επεισόδιο των Blind Auditions, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με στόχο, να γυρίσουν τις κόκκινες καρέκλες των κριτών και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στο νέο επεισόδιο η ευρηματικότητα των coaches στη διεκδίκηση των ταλέντων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έγιναν «The Voice band» για τη φωνή μίας διαγωνιζόμενης.

Η 18χρονη Παυλίνα Αμοιρίδου ανέβηκε στη σκηνή του σόου και μάγεψε από την αρχή όλους τους κριτές, οι οποίοι και της επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη για τη συνέχεια.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobgoq5fjv7l)

Σε μια προσπάθειά τους να κάνουν την παίκτρια να χαλαρώσει ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκαν στη σκηνή και τους ακολούθησαν οι Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός, οι οποίοι πήγαν στην ορχήστρα. Η 18χρονη Παυλίνα, η οποία σπουδάζει μαιευτική, τραγούδησε με την Έλενα Παπαρίζου το “Hit the Road Jack” και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν μαγικό. Η ίδια επέλεξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού για να συνεχίσει στον διαγωνισμό!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobgox35chwh)

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στη σκηνή ανέβηκε για να διαγωνιστεί μία Μολδαβή τραγουδίστρια που βρέθηκε μία ανάσα από την εκπροσώπηση της χώρας της στη Eurovision. Η 34χρονη Vera Turcanu, η οποία και μένει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και έχει καταγωγή από την Μολδαβία, κατάφερε με τις φωνητικές της ικανότητες να εντυπωσιάσει και τους τέσσερις coaches, οι οποίοι πάτησαν το κουμπί και λίγο μετά το τέλος της ερμηνείας της, την διεκδίκησαν μέχρι τέλους και μάλιστα λάτρεψαν και τον χαρακτήρα της.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobgxrbwa20x)

Δημοφιλέστερα

To Top