Lifestyle

Τα κορίτσια τα «σπάνε» για τα κλικ – Όσα ξέρει και θυμάται η Μαρία Σολωμού

Οσο λιγότερο παίζει τόσο περισσότερο παίζεται – αυτή θα μπορούσε να είναι μια παιγνιώδης έκφραση που όμως αποτυπώνει με αρκετή ακρίβεια την πορεία που διαγράφει η Μαρία Σολωμού στον κλάδο του εγχώριου θεάματος.

Οι χειμαρρώδεις εξομολογήσεις για τον άστατο και αντισυμβατικό ερωτικό της βίο -κυρίως τον παρελθόντα-, η δημόσια συμφιλίωση με την πολυγαμική τάση του εαυτού της, η κατασκευή και προώθηση μιας γυναικείας φιγούρας που χαρακτηρίζεται από άγρια και ατίθαση σεξουαλική ενέργεια επισκιάζουν και παραγκωνίζουν εντελώς την κύρια ιδιότητά της.

Δείτε το βίντεο: Η Μαρία Σολωμού στην πολυσυζητημένη συνέντευξή της στον YouTuber Fipster


ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Στην πολυσυζητημένη πρόσφατη συνέντευξή της στον YouTuber Fipster, η Μαρία Σολωμού συμπεριφέρθηκε σαν πολυβολητής σε κατάσταση αμόκ εξαπολύοντας τη μία θανατηφόρο ρουκέτα μετά την άλλη, κατά ριπάς. «Εγώ νιώθω ότι είμαι πολυγαμική, αλλά όταν με αφορά ένας άνθρωπος πάρα πολύ, δεν θα κοιτάξω κάπου αλλού», ήταν η πρώτη, μάλλον αναγνωριστική, βολή.

Ακολούθησε η κόλαση του πυρός: «Δεν πιστεύω στη μονογαμία. Είμαι από τις γυναίκες που μπορεί να πάω με έναν άνδρα επειδή θέλω να κάνω σεξ. Και να μη σημαίνει πραγματικά τίποτα. Επειδή ξέρω πώς είναι αυτό το συναίσθημα, το καταλαβαίνω και στον άνδρα. Επίσης, όμως, ξέρω και το συναίσθημα, μπορεί να πάω τυχαία και να ερωτευτώ. Τα απενοχοποιώ όλα. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να κάνω είναι one night stand. Γιατί εγώ φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω την επόμενη μέρα και εκείνος θα είναι βλάκας». Βλαξ ίσως, πλην στο κρεβάτι με μια αληθινή σταρ.


solomou_in__3_

Ωστόσο, η ίδια επισημαίνει μία εξαίρεση, λέγοντας ότι αν πετύχαινε κάπου τον Μπραντ Πιτ, θα έκανε την αβαρία και θα ενέδιδε στον πειρασμό της ερωτικής ένωσης άπαξ και άνευ οποιασδήποτε συνέχειας. Και κατόπιν, σαν χαριστική βολή, η ίδια ανατίναξε κάθε υπόλειμμα σεμνοτυφίας: «Οταν ήμουν μικρή, φλέρταρα πάρα πολύ. Θυμάμαι εκεί, γύρω στα 20-25, μπορεί να είχα και 3-4 (σ.σ.: φλερτ; Σχέσεις; Αποστροφή διφορούμενη) την ίδια περίοδο. Κατά περιόδους με πιάνει αυτό».

Συνεπώς, ύστερα από τέτοιες ομοβροντίες συνταρακτικών αποκαλύψεων, σε μια κατά φαντασίαν δοκιμασία γνώσεων σχετικά με την ελληνική showbiz, αν ετίθετο το ερώτημα «ποιος ήταν ο τελευταίος χαρακτήρας που ενσάρκωσε στην TV, στο θέατρο, στο σινεμά ή οπουδήποτε η Μαρία Σολωμού;», αντί απάντησης, θα υπήρχαν μάλλον δισταγμός και βαθιά περισυλλογή, νοερή αναδρομή σε προ δεκαετίας τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το «Singles» κ.λπ.

Αν όμως το ερώτημα ετίθετο αλλιώς, π.χ. του τύπου «πόσα σύντομα βίντεο υπάρχουν στο TikTok με μονόπρακτα ξεσπάσματα της Μαρίας Σολωμού γύρω από το καλό σεξ, τις σχέσεις κ.λπ.; Α) 10, Β) 20, Γ) πολύ περισσότερα», ο ενθουσιασμός θα ήταν ασυγκράτητος στο ακαριαίο άκουσμα της σωστής απάντησης. Η οποία θα ήταν, φυσικά, η επιλογή Γ, εφόσον εσχάτως η Μαρία Σολωμού επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω αποσπασμάτων που αναρτώνται σωρηδόν στο TikTok, εν είδει highlight από τα επεισόδια του προσωπικού της podcast υπό τον τίτλο «Οσα ξέρει η Μαρία».

Δημοφιλέστερα

To Top