Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022 – Νεϊμάρ: «Λέω στον Μέσι ότι θα τον κερδίσω και θα γίνω πρωταθλητής»

Από συμπαίκτες ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ μπορεί να βρεθούν αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Αργεντίνος θέλει να κερδίσει την κούπα στο 5ο και τελευταίο τουρνουά της καριέρας του και ο Βραζιλιάνος θέλει να επαναφέρει την ομάδα του στον θρόνο μετά από οχτώ χρόνια.

Οι δύο τους είναι φέτος στην Παρί Σεν Ζερμέν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για να κάνουν και πλάκες.

Ο Νεϊμάρ μίλησε στον Guardian και αποκάλυψε αυτά που λέει με τον Μέσι για το Μουντιάλ: «Με τον Μέσι δεν το συζητάμε πολύ, αλλά μερικές φορές αστειευόμαστε ότι διασταυρώνονται οι δρόμοι μας στον τελικό. Του λέω ότι θα γίνω πρωταθλητής και θα τον κερδίσω και γελάμε. Το να παίζεις μαζί του, όπως και με τον Κιλιάν είναι τεράστια ευχαρίστηση. Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι θεωρείται εδώ και καιρό ο καλύτερος στον κόσμο».

Φυσικά ξεκαθάρισε ότι όνειρο του είναι ο τίτλος και μίλησε και για τις ομάδες που έχουν ελπίδες να τα καταφέρουν: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Όλοι προφανώς έχουν ελπίδες στο Μουντιάλ και δεν είναι αγχωνμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Όλοι θέλουν να είναι στο Μουντιάλ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Υπάρχουν ομάδες που απροσδόκητα φτάνουν πολύ μακριά ακόμα και στον τελικό, ομάδες που πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτές. Αλλά πιστεύω ότι τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Νομίζω ότι αυτές οι τέσσερις μαζί με τη Βραζιλία είναι ικανές να φτάσουν στον τελικό».

Δημοφιλέστερα

To Top