Τεχνολογία

Τηλεόραση στην Black Friday: 3 Smart TV που έχουμε βάλει στο μάτι

Κανένα σαλόνι δεν είναι ολοκληρωμένο, χωρίς την τηλεόρασή του. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε, να περνά ατελείωτες ώρες μαζί με τους αγαπημένους του, βλέποντας αγαπημένες σειρές και ταινίες ή διασκεδάζοντας στον φανταστικό και γεμάτο δράση κόσμο του gaming; Αυτά είναι μόνο μερικά, από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μας χαρίζει μια Smart Tv τηλεόραση, που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Γιατί να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας σε Smart TV

Μια Smart TV μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας όχι μόνο πιο διασκεδαστική αλλά και πιο εύκολη. Μεταξύ άλλων, έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται απευθείας στο Διαδίκτυο ενώ έχει ενσωματωμένο ένα λειτουργικό σύστημα/πλατφόρμα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση, να διαχειρίζεστε και να βλέπετε διαδικτυακό περιεχόμενο πολυμέσων και βασισμένο σε δίκτυο, όπως το Netflix.

Το κύριο πλεονέκτημα μιας Smart TV είναι η πρόσβαση σε πολλά κανάλια που προσφέρουν τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και μουσική μέσω της (εύκολης) σύνδεσης στο Wi-Fi. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ορισμένα μοντέλα παρέχουν περιήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια και πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας.

Μερικές έξτρα δυνατότητές τους, όπως το Miracast και το Screen Sharing σας επιτρέπουν να βλέπετε το περιεχόμενό σας από συμβατά smartphone και tablet απευθείας στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.

Θα βρείτε την δική σας, σε τιμή που σας συμφέρει, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smart TV, την οποία θα παραλάβετε στην ώρα της, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη πλατφόρμα της εφαρμογής.

Φέτος, επωφελείστε από τις ασυναγώνιστες εκπτώσεις της Black Friday σε Smart τηλεοράσεις, καθώς για πρώτη φορά το SHOPFLIX.GR συμμετέχει στη Black Friday, με ακόμα πιο δυνατές προσφορές σε τεράστια ποικιλία προϊόντων.

Τρία κορυφαία μοντέλα που σας προτείνουμε και δεν θα σας απογοητεύσουν περιλαμβάνουν:

Τηλεόραση Samsung Smart 55″ QLED QE55Q70BATXXH 4K

Η QE55Q70BATXXH της Samsung 55″ με ανάλυση Ultra HD 4Κ και πανίσχυρο επεξεργαστή Quantum Processor 4K, χαρίζει τέλεια εικόνα και μια πρωτοφανή εμπειρία θέασης με περισσότερο βάθος και πιο έντονες αντιθέσεις.

Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και περισσότερο χρόνο στην παρακολούθηση με το νέο Smart Hub της Samsung, που εστιάζει στην οργάνωση και την ανακάλυψη περιεχομένου για να σας διευκολύνει.

Χάρη στην μοναδική λειτουργία Motion Xcelerator Turbo+, διαθέτει εκπληκτική απόδοση κίνησης σε σήματα έως 120Hz/ 4K, για να απολαμβάνετε gaming ή τους αγαπημένους σας αγώνες χωρίς θόλωμα στην κίνηση.


20220330101728_samsung_smart_tileorasi_qled_4k_uhd_qe55q70b_hdr_55

Κύρια χαρακτηριστικά

Τύπος πάνελ: QLED

Δημοφιλέστερα

To Top