Τεχνολογία

Black Friday: Η λίστα του σωστού gamer

Μόνο όταν έχεις μανία με το gaming ή είσαι επαγγελματίας streamer, μπορείς να καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό ζήτημα είναι η αναζήτηση των τέλειων περιφερειακών ή να νιώσεις την αγωνία του νέου παιχνιδιού στην αγαπημένη σου κονσόλα.

Ωστόσο οι απαιτήσεις για τα video games έχουν αλλάξει για τα καλά. Μεγαλύτερη ταχύτητα, ακρίβεια αλλά και άψογος χειρισμός πλέον απαιτούνται σε κάθε PC game.

Για αυτό, κάθε σοβαρός gamer χρειάζεται να επενδύσει στον κατάλληλο εξοπλισμό.

Και αυτή είναι κατάλληλη ευκαιρία ενόψει της Black Friday να αγοράσεις σε μοναδικές τιμές, νέα παιχνίδια για το Nintendo, το Playstation 5 ή το Xbox σας, αλλά και όσα περιφερειακά θέλεις για το gaming.

1. Οθόνη υπολογιστή

Αν είσαι φαν των PC games, τότε σίγουρα θα χρειαστείς να απολαύσεις στο μέγιστο τα γραφικά του αγαπημένου σου παιχνιδιού με μια σωστή οθόνη.

Μια καλή οθόνη θα σου προσφέρει σαφήνεια και ζωντάνια, προκειμένου τα μάτια σου να απολαμβάνουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μέγιστη ευκρίνεια.

2. Gaming ποντίκια

Αν ανήκεις σε αυτούς που δεν τους συγκινούν τα χειριστήρια, θα πρέπει να εξοπλιστείς με το ανάλογο mouse για τις ανάγκες σου.

Πλέον, τα περισσότερα gaming ποντίκια έχουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση, με επιπλέον πλήκτρα, αλλά το κυριότερο, μεγαλύτερη ακρίβεια και απόκριση σε κάθε κλικ. Ρύθμισέ τα, λοιπόν, ώστε να δείχνει και να παίζει ακριβώς όπως θέλεις, οι μόνοι που δεν έχουν άλλες επιλογές θα είναι οι αντίπαλοί σου.

3. Πληκτρολόγια

Δημοφιλέστερα

To Top