Τεχνολογία

Εξοικονόμηση ενέργειας: 3 κλιματιστικά για οικονομική ζεστασιά φέτος τον χειμώνα

Λύσεις προκειμένου να κρατήσουν το σπίτι τους ζεστό και το πορτοφόλι τους όσο πιο γεμάτο γίνεται αναζητούν πολλές οικογένειες καθώς οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου, βρίσκονται ήδη στα ύψη.

Και ενώ ήδη τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, οφείλουμε να ανακαλύψουμε πιο αποδοτικές «πηγές» που θα κρατάνε το σπίτι μας ζεστό χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Μία από τις κύριες λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση είναι τα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ καθώς χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν μας δίνουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε έναν πιο οικονομικό τρόπο ζωής.

Για εξοικονόμηση ενέργειας και για οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού η συσκευή θα πρέπει να ρυθμίζεται σε θερμοκρασίες 21 με 23 βαθμούς. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα κλιματιστικά δίνουν τη δυνατότητα να έχετε αυτονομία σε κάθε χώρο. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να έχετε ανοιχτό το κλιματιστικό στους χώρους που δεν χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, η εξοικονόμηση με τη χρήση κλιματιστικού φτάνει τουλάχιστον το 50% στις δαπάνες θέρμανσης έναντι του πετρελαίου.

Και αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε κλιματικά και χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας θα τα παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και μην ξεχνάτε την Black Friday, όπου για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει και το SHOPFLIX.gr με ασυναγώνιστες προσφορές.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρία κλιματικά που θα καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι.

Κλιματιστικό Inverter Tesla Superior TT51TP21-1832IAWUV 18000 BTU A+++/A++ με WiFi

Τα κλιματιστικά της Tesla είναι σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια απόλυτα άνετη ατμόσφαιρα.

Δημοφιλέστερα

To Top