Αθλητισμός

Μουντιάλ 2022: «Ο Ντιέγκο από τον ουρανό ενθαρρύνει τον Λιονέλ» – Πάρτι με Μαραντόνα και… νησιά Φώκλαντ στα αποδυτήρια της Αργεντινής

Ο τρομερός Λιονέλ Μέσι ηγήθηκε της χορωδίας στο τραγούδι της Αργεντινής το οποίο αναφερόταν στον Ντιέγκο Μαραντόνα, τον ίδιο και τα νησιά… Φώκλαντ.

Το εξαιρετικό εναρκτήριο γκολ του Μέσι έριξε την ένταση και έβαλε την ομάδα σε τροχιά νίκης με 2-0 επί του Μεξικού. Στα αποδυτήρια οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι έστησαν γλέντι.

Με τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, να χοροπηδά πάνω σε ένα τραπέζι στη μέση της αίθουσας, ο Μέσι και η υπόλοιπη ομάδα τραγουδούσαν το νέο άσμα.

Το τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στις πιο σπαρακτικές ήττες και τους μεγαλύτερους θριάμβους της Αργεντινής, ξεκίνησε: «Γεννήθηκα στην Αργεντινή, τη χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, των παιδιών από τις Μαλβίνες (νησιά Φόκλαντ) που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Το τραγούδι τελείωνε με τους στίχους: «Παιδιά, τώρα είμαστε και πάλι ενθουσιασμένοι, θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Και μπορούμε να δούμε τον Ντιέγκο, στον παράδεισο να ενθαρρύνει τον Λιονέλ».

Ανάσταση μετά την ήττα σοκ από τη Σαουδική Αραβία

Η χαρά στα αποδυτήρια ξεχείλιζε με τους Λαουτάρο Μαρτίνεθ, Πάουλο Ντιμπάλα και τον προπονητή Λιονέλ Σκαλόνι, να δείχνουν ανακουφισμένοι μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας από τη Σαουδική Αραβία.

Δημοφιλέστερα

To Top