Οικονομία

Καλλυντικά από χρυσάφι: Οι 10 «πλουσιότερες» μάρκες στον κόσμο – Αυτοί είναι οι κολοσσοί της ομορφιάς

Η εμφάνιση είναι το παν, λένε… Σε έναν κόσμο ομορφιάς και λάμψης, τα καλλυντικά θεωρούνται ο καλύτερος φίλος των γυναικών.

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες μάρκες καλλυντικών στον κόσμο και ποιοι διάσημοι συνεργάζονται μαζί τους;

Δείτε παρακάτω τις 10 πιο ακριβές μάρκες καλλυντικών στον κόσμο σύμφωνα με τα ετήσια έσοδά τους.

10. Oriflame (1,4 δισ. δολάρια)

Ιδρυθείσα στη Σουηδία το 1967 από δύο αδέρφια, τους Jonas Af Jochnick και Robert Af Jochnick, η Oriflame είναι μια πολυεθνική μάρκα καλλυντικών. Η Oriflame είναι διάσημη για τα φυσικά προϊόντα υγείας και ομορφιάς της, από περιποίηση δέρματος έως μακιγιάζ. Τα τρέχοντα ετήσια έσοδά τους είναι 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια και διασημότητες που συνεργάζονται με την εταιρεία είναι οι Jonas Wramel, Demi Moore κ.α

9. MAC Cosmetics (2,5 δισ. δολάρια)

Η M. A. C. είναι μια αμερικανική μάρκα καλλυντικών που ιδρύθηκε από τους Frank Angelo και Frank Toskan το 1984, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο περιζήτητες μάρκες καλλυντικών από μεγάλους και νέους. Η μάρκα καλλυντικών μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 7000 καλλυντικά προϊόντα. Διασημότητες που έχουν συνεργαστεί μαζί της είναι η Kim Kardashian, η Taylor Swift, η Nicki Minaj κ.λπ. Τα ετήσια έσοδα της εταιρείας ανέρχονται 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

8. Mary Kay (2,8 δισ. δολάρια)

Δημοφιλέστερα

To Top