Οικονομία

Lloyd’s Awards 2022: Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της ελληνικής ναυτιλίας (pics)

Οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, οι Έλληνες εφοπλιστές και τα στελέχη των εταιρειών τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα συναντήθηκαν στο ετήσιο rendez-vous τους, στα βραβείων Lloyd’s List-Greek Shipping Awards 20212, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι εδώ και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν κρατώντας τα ηνία του κλάδου ακόμη και σε δύσκολες εποχές εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων, ενεργειακής κρίσης και οικονομικών τριγμών λόγω πληθωρισμού.

Η 19η εκδήλωση για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το «παρών» έδωσαν όχι μόνο οι βραβευθέντες, αλλά και πολλοί ακόμη επικεφαλής μεγάλων ναυτιλιακών οίκων, όπως, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο Λου Κολλάκης, ο Νίκος Βαφειάς, ο Γιάννης Δράγνης, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Σουζάνα Λασκαρίδη και η Ιωάννα Προκοπίου. O υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης στην ομιλία του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η ελληνική ναυτιλία εξελίσσεται, πρωτοπορεί και δημιουργεί ,εξακολουθώντας να ηγείται στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις στην παγκόσμια οικονομία.

Με τη σειρά που δόθηκαν τα βραβεία στη διάρκεια της εκδήλωσης:

-Εταιρεία Ξηρού Φορτίου της Χρονιάς

Χορηγός Marichem Marigases

Η Ionic Shipping διαχειρίζεται στόλο από 14 φορτηγά πλοία και επτά δεξαμενόπλοια. Iδρύθηκε το 2009 από τον Δημήτρη-Φρανκ Σαρακάκη και επικεντρώνει τη δραστηριότητά της στη διαχείριση ενός διαφοροποιημένου στόλου δεξαμενόπλοιων και bulk carriers. Η εταιρεία εξελίσσεται και κάνει την υπέρβαση, παρουσιάζοντας ένα προφίλ δημιουργικό και δραστήριο, ειδικά στον κυβερνοχώρο.

To βραβείο παρέλαβε ο Σπύρος Βλασσόπουλος, Μanaging Director της Ionic Shipping.

Δημοφιλέστερα

To Top