Αθλητισμός

Super League 2, Βόρειος Ομιλος: Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Β’, σε θέση ανόδου η ΑΕΛ

«Τρένο» συνεχίζει ο ΠΑΟΚ Β’ στο Βόρειο Ομιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε και του Διαγόρα στη Ρόδο (3-2).

Ομως η δεύτερη ομάδα του club δεν μπορεί να προβιβαστεί και έτσι σε θέση ανόδου πέρασε η ΑΕΛ μετά το 2-0 που επικράτησε του Θεσπρωτού.

ΑΕΛ – Θεσπρωτός 2-0

Την 4η νίκη της στις 5 πρώτες αγωνιστικές πέτυχε η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» επικράτησαν στο Αλκαζάρ και του Θεσπρωτού με 2-0 και παραμένουν στην 2η θέση με 12 βαθμούς, πίσω μόνο από τον ΠΑΟΚ Β’ που έχει 13, με την ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη να είναι σε θέση ανόδου, καθώς οι Β’ ομάδες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ δεν μπορούν να ανέβουν ακόμα και αν τερμάτιζαν στην κορυφή.

Ο Θεσπρωτός από την άλλη παρέμεινε για 5ο παιχνίδι χωρίς νίκη και με 3 βαθμούς είναι στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νίνο στο 33′, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-1, αλλά το σουτ του Μπίκα στο 60′ σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΛ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα ο Νικολιάς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με την ΑΕΛ να παίρνει ακόμα μία νίκη.

Σκόρερ: 33′ Νίνο σουτ, 61′ Νικολιάς σουτ
ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαϊδης, Νίνο (74′ Κούστα), Πεντρόσο, Νικολιάς (78′ Μαυριάς).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρίζος, Τρομπούκης (56′ λ.τ Δρίτσας), Μίγγος (70′ Διγκόζης), Πέρεζ, Μπίκας (70′ Πανταζέλος), Αδαμάκης, Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Ε. Παππάς).

Βέροια – Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Δημοφιλέστερα

To Top