Αθλητισμός

NBA: Οι Σανς «έτρεχαν» με 133, νίκες για Γκρίζλις, Μπλέιζερς

Οι Φοίνιξ Σανς έφτασαν το ρεκόρ τους στο 16-7, μετά την άνετη επικράτηση απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς (133-95). Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 44 πόντους! Ο Έιτον τελείωσε το ματς με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, ο Ντέβιν Μπούκερ πρόσθεσε 20 με 8 ασίστ, ενώ 20 πόντους είχε και ο Μάικλ Μπρίτζες.

Για τους Σπερς, ο Κέλντον Τζόνσον είχε 27 πόντους.

Πίστονς – Γκρίζλις 112-122

Ο Τζα Μοράντ τελείωσε το ματς με 33 πόντους, 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ και οι Γκρίζλις βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 14-9. Από 22 πόντους σημείωσαν οι Μπρουκς και Τζάκσον. Για τους Πίστονς ο Σαντίκ Μπέικ είχε 24 πόντους.

Μπλέιζερς – Πέισερς 116-100

Τρεις παίκτες των Μπλέιζερς σημείωσαν τουλάχιστον 20 πόντους: Ντέμιαν Λίλαρντ 21, Άνφερνι Σάιμονς 22 και Τζέραμι Γκραντ 28. Και το Πόρτλαντ έφτασε στη νίκη κόντρα στους Πέισερς, οι οποίοι είχαν ως κορυφαίο σκόρερ τον Μάιλς Τέρνερ (24π., 9 ριμπ.).

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top