Τεχνολογία

5 δώρα που θα λατρέψουν όλα τα (μικρά και μεγάλα) παιδιά

Εχει φτάσει αυτή η μαγική στιγμή του χρόνου που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι γιορτές των Χριστουγέννων. Και ήδη μας έχει πιάσει πονοκέφαλος ψάχνοντας το καλύτερο δώρο για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Μη ψάχνετε επί ώρες για κάθε πιθανή και απίθανη κατηγορία όταν τη λύση μπορούν να σας δώσουν οι κονσόλες gaming;

Πρόκειται για να ένα δώρο που θα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους και θα τους χαρίσει ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Με τις προτάσεις μάλιστα που υπάρχουν στην αγορά, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα βρείτε κάποια που να ανταποκρίνεται τόσο στο γούστο του προσώπου που σας ενδιαφέρει, όσο και στο πορτοφόλι σας.

Και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλες τις κονσόλες παιχνιδιών, Nintento Switch, Xbox One, Xbox Series S/X καθώς και τα αντίστοιχα παιχνίδια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η πλατφόρμα θα φροντίσει, χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της, να φτάσουν σε οποίο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε.

Και πλέον έχετε ακόμα ένα λόγο να κάνετε τις αγορές σας από το SHOPFLIX.gr αφού πέρα από τις πολλαπλές επιλογές πληρωμής σας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής σε έως και 60 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Microsoft Xbox Series S

Μια από τις καλύτερες Value for money επιλογές. Η επόμενη γενιά παιχνιδιού φέρνει τη μεγαλύτερη ψηφιακή βιβλιοθήκη κυκλοφοριών στο μικρότερο Xbox που έγινε ποτέ.

Με πιο δυναμικούς κόσμους, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και την προσθήκη του Xbox Game Pass (πωλείται ξεχωριστά), η πλήρως ψηφιακή κονσόλα Xbox Series S είναι ό,τι καλύτερο για παιχνίδια.


20211124164548_microsoft_xbox_series_s

Δημοφιλέστερα

To Top