Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Αποκάλυψαν τη φωτογραφία που τους έκανε ζευγάρι

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ για τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία για όσα αναφέρουν σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με το παλάτι του Μπάκιγχαμ για την ώρα να μην σχολιάζει αλλά να αρκείται δια διαρροών να υποστηρίξει ότι τα όσα αναφέρονται στην αρχή των επεισοδίων, ότι, δηλαδή, ρωτήθηκε αλλά δεν σχολίασε όσα υποστηρίζει το ζευγάρι, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Τα επεισόδια, ωστόσο, είχαν και αποκαλύψεις πιο προσωπικού χαρακτήρα για τον Χάρι και τη Μέγκαν, όπως, για παράδειγμα, το το πώς γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2016.


megan-xari


megan-xari2

Όπως αποκαλύφθηκε, λοιπόν, ο έρωτας ανάμεσα στον πρίγκιπα της Βρετανίας και την αμερικανίδα ηθοποιό οφείλεται στα social media. Συγκεκριμένα ο δούκας και η δούκισα του Σάσεξ υποστήριξαν ότι όλα οφείλονται στο Snapchat.

«Κοίταζα το feed μου και ένας από τους φίλους μου και κάποιος άλλος είχε ένα βίντεο με τον ίδιο και την Μέγκαν, σαν Snapchat» είπε ο Χάρι.

Αυτό που είδε ο πρίγκιπας της Βρετανίας ήταν μια φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ με ένα φίλτρο σκύλου και τότε, όπως είπε στο ντοκιμαντέρ, «αναρωτήθηκα: ποια είναι αυτή;».


megan1

Δημοφιλέστερα

To Top