Ελλάδα

Βόλος: Ζευγάρι διέπραξε επτά κλοπές στην περιοχή

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα της Ασφάλειας έξι διαρρήξεις σε καταστήματα και μια κλοπή αυτοκινήτου, που έγινε τις τελευταίες δυο εβδομάδες στον Βόλο και συνελήφθη ένας Έλληνας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στις περισσότερες από τις κλοπές συμμετείχε και μια γυναίκα συνεργός του.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική είσοδο ενός καφέ- μπαρ και άρπαξε από το εσωτερικό του 30 ευρώ και ένα ξένο χαρτονόμισμα. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός και εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις. Από την έρευνα της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 2 Δεκεμβρίου, μαζί με την Ελληνίδα συνεργό του, διέπραξαν άλλες πέντε διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και άρπαξαν 100 ευρώ από ένα ζαχαροπλαστείο και 80 ευρώ από ένα αναψυκτήριο, ενώ επιχείρησαν να εισβάλουν σε μια κάβα ποτών, ένα κατάστημα λευκών ειδών και ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν τα χρήματα που έκλεψε στην τελευταία περίπτωση, διαρρηκτικά εργαλεία και μια μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, την οποία είχε κλέψει στις 21 Νοεμβρίου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κλοπή, τροχοφόρου στην οποία περιλαμβάνεται και η συνεργός του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Δημοφιλέστερα

To Top