Διεθνή

Γερμανία: Η πρώην πορνοστάρ που «έκλεψε την καρδιά» του βουλευτή αποκαλύπτει την ηλικία της – «Δεν είμαι 43»

«Στη βιομηχανία του πορνό μου έλεγαν να κρύβω χρόνια», υποστηρίζει στην εφημερίδα «Bild», η Ανίνα Ουκάτις, που έγινε πρωτοσέλιδο στον γερμανικό Τύπο με αφορμή την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέση της με τον βουλευτή των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ.

Ωστόσο, η Γερμανίδα που έκλεψε την καρδιά του βουλευτή του FDP είναι 46 ετών και όχι 43, όπως έλεγε μέχρι τώρα. Δηλαδή, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον εραστή της.

«Η ηλικία που γράφει ο γερμανικός Τύπος δεν ισχύει, έχει να κάνει με την καριέρα μου ως σταρ ερωτικών ταινιών. Τότε, οι παραγωγοί μου είχαν πει ότι θα καλό να λέω ότι είμαι 29 ετών. Και σε αυτή την ηλικία παρέμεινα επί τρία χρόνια», λέει η ίδια στη γερμανική εφημερίδα.

Με τον πρώην σύζυγό της, πάντως, διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις. «Έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν μαλώνουμε. Εύχομαι στην Ανίνα τα καλύτερα!», δήλωσε πρόσφατα ο πρώην σύζυγος της καμπυλωτής Γερμανίδας, που τον παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP).

Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος Τεοντόρ Ζέμελχαακ, όχι απλά αντιμετώπισε με ψυχραιμία την ανάρμοστη σχέση της πρώην του με τον Γερμανό βουλευτή αλλά συνεχίζει να την ενισχύει και οικονομικά, παρά το γεγονός ότι είναι μία εργαζόμενη γυναίκα.

«Ευχαριστώ τον Τεό για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και του εύχομαι τα καλύτερα», ανταπαντά η Ανίνα ξοδεύοντας με άνεση τα χρήματα που της δίνει ο πρώην σύζυγός της.

Δημοφιλέστερα

To Top