Αυτοκίνητο

Νέο CITROËN C5 AIRCROSS με πρόγραμμα απόσυρσης

Sponsored content

Το βασικό του προσόν παραμένει η ανυπέρβλητη άνεση και ο ολοκληρωμένος οικογενειακός του χαρακτήρας.

Το νέο Citroën C5 Aircross παραμένει αυτό που ήταν από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε: Ένα από πιο ολοκληρωμένα μοντέλα που κατασκεύασε ποτέ η γαλλική εταιρεία. Κάτι που δεν οφείλεται μόνο στην SUV ταυτότητά του (εξακολουθεί να έχει την κορυφαία απόσταση από το έδαφος, 230 mm), αλλά πρωτίστως στο ότι η Citroën το έφερε στα μέτρα της, πέρασε δηλαδή με τον πιο εύγλωττο τρόπο όλη τη φιλοσοφία της: Ξεχωριστή σχεδίαση, σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες, γενναιόδωρο εξοπλισμό, ευχρηστία και κυρίως κορυφαία άνεση.

Το νέο C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός τμήμα, με τις καμπύλες να δίνουν τη θέση τους σε πιο αιχμηρές και καθαρές γραμμές που αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό. Η νέα εκδοχή εμφανίζεται τώρα σε μαύρη λάκα με χρώμιο. Χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroën, η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V δίνει ένα hitech 3D εφέ στα εμπρός φωτιστικά σώματα.


CITROEN-C5-AIRCROSS_0007


CITROEN-C5-AIRCROSS_0009

Κάτω από τη μάσκα, η νέα σχεδίαση του αεραγωγού στον προφυλακτήρα, τονίζει το πλάτος του εμπρόσθιου μέρους, αναδεικνύοντας την επιβλητικότητα του συνόλου. Η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος, κάνει το μπροστινό μέρος πολύ πιο δυναμικό και τονίζει το συνολικό ύφος της ανώτερης ποιότητας. Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, η κομψότητα υπογραμμίζεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου με τη διχρωμία και το διαμαντέ φινίρισμα. Το νέο Glossy Black χρώμα στα καλύμματα των καθρεπτών, είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού όλης της γκάμας και ενισχύει την κομψότητα. Απόλυτα συμβατό με το εμπρός μέρος του οχήματος, το νέο C5 Aircross έχει μια νέα τρισδιάστατη φωτεινή υπογραφή LED και στο πίσω μέρος. Χωρίς αλλαγή μεγέθους, η μονάδα λάμπας είναι πλέον εξοπλισμένη με σκούρο κρύσταλλο, τονίζοντας τις τρεις μονάδες φωτισμού LED που αποτελούν τη φωτεινή υπογραφή. Όπως και στο εμπρός μέρος, η λεπτομέρεια στη σχεδίαση ενισχύει το βάθος στο 3D εφέ της φωτεινής υπογραφής.

Το πιο βασικό του, ίσως, χαρακτηριστικό είναι ότι δείχνει πιο συμπαγές απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Κι όμως, τόσο οι εξωτερικές του διαστάσεις όσο και το μεταξόνιό του είναι παραπάνω από επαρκή για τη φιλοξενία ακόμα και πέντε επιβατών, με πρακτικότητα, μάλιστα, αντάξια ενός πολυμορφικού. Για παράδειγμα, τα τρία πίσω καθίσματα είναι ανεξάρτητα, πλήρως αναδιπλούμενα και μπορούν να μετακινηθούν και κατά τον διαμήκη άξονα. Εξίσου εντυπωσιακός είναι ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα που κυμαίνεται μεταξύ 580-720 lt, τιμή απολύτως κορυφαία για την κατηγορία.

Δημοφιλέστερα

To Top