Αθλητισμός

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Λαμία – Καλλιθέα 1-1: Όλα κρίθηκαν στο φινάλε – Δείτε τα γκολ

Η Λαμία… γλύτωσε το κάζο στο 88′ όταν ο Μπεχαράνο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 κόντρα στην Καλλιθέα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο «Ελ Πάσο», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp1qv5qobivl)

Λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά… νερά, με τη Λαμία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητική προς την εστία της Καλλίθεας. Αντιθέτως, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν χώρους για αντεπιθέσεις στον κενό χώρο.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 13ο λεπτό, όταν ο Γιακουμάκης βρήκε χώρο, έκανε το σουτ αλλά ο Πάντος το απέκρουσε με δυσκολία. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μανούσου να γίνει απειλητικός, όταν έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή αλλά είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από το αντίπαλο δοκάρι.

Στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι να ολοκληρωθούν τα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να λήξει στο «λευκό» 0-0. Στην επανάληψη η Καλλιθέα ήταν καλύτερη και είχε δύο καλές ευκαιρίες μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά ο Νίλι έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

Ροντέο στο φινάλε!

Δημοφιλέστερα

To Top