Αθλητισμός

Euroleague: Έκπληξη της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη, «διπλό» της Μπαρτσελόνα στο Μονακό – Δείτε βίντεο

Η Φενέρ μπορεί να «χάλασε» το ρεκόρ της στο 10-3 αλλά παρέμεινε μόνη της στην κορυφή, ενώ μετά την «απόδραση» της Μπαρτσελόνα από την έδρα της Μονακό, τέσσερις ομάδες μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός, ισοβαθμούν στην 2η θέση με 9-4 ρεκόρ.

Η Μπασκόνια έκανε το «μπαμ» στην έδρα της Εφές και πλέον βρέθηκε στο 8-5 ενώ η Αναντολού ισοβαθμεί με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μακάμπι στο 7-6. Αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με μια νίκη απόσταση μαζί με Ζάλγκιρις και Βαλένθια.

Μονακό – Μπαρτσελόνα 63-69

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το «Salle Gaston Medecin» και βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 9-4 βρέθηκε στην δεύτερη θέση της κατάταξης μαζί με τον Ολυμπιακό, την Μονακό και την Ρεάλ Μαδρίτης κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον ενόψει και της συνέχειας!

Όπως φαίνεται το buzzer beater του Ντε Κολό την περασμένη εβδομάδα ήταν και ένα γερό… μάθημα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τους παίκτες του , οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση και πραγματοποιώντας εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο κατάφεραν να ελέγξουν το ματς στο Πριγκιπάτο και να φύγουν από τη Γαλλία με ένα πολύτιμο «διπλό» το οποίο αναμένεται να μπει στην εξίσωση των ισοβαθμιών στο τέλος της χρονιάς.

Ο Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ ήταν εκείνος που ηγήθηκε της ομάδας του για την εκτός έδρας νίκη, ενώ κανείς άλλος συμπαίκτης του δεν ήταν διψήφιος. Στον αντίποδα, ο Μάικ Τζέιμς «ξύπνησε» (όπως και ο… Μπέικον) στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας στο σύνολο 16 πόντους, 4 ασίστ αλλά και τρία λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 29-34, 45-60, 63-69


Barca locks down host Monaco! | Round 13, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague

Εφές – Μπασκόνια 78-83
Πείσμα, σκληράδα και αποφασιστικότητα ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας για την Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη, αφού κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι των 15 πόντων με τους οποίους προηγήθηκε η πρωταθλήτρια Εφές και επικράτησε με 78-83 για το πρώτο της ματς στην διπλή εβδομάδα της EuroLeague.

Δημοφιλέστερα

To Top