Αθλητισμός

Κλίπερς – Τίμπεργουλβς 99-88: «Τριπλός» Τζορτζ και τρομερός Λέοναρντ υπέταξαν τη Μινεσότα

Οι Κλίπερς υποδέχτηκαν τους Τίμπεργουλβς στο Λος Άντζελες και ακόμη και αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του ματς, κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους με το 99-88 να τους δικαιώνει! Ο Πολ Τζορτζ με triple-double και το… ταίρι του Καουάι Λεόναρντ με επίσης κομβική εμφάνιση εξελίχθηκαν στους βασικούς παράγοντες.

Η Μινεσότα πάτησε καλύτερα στο παρκέ στα πρώτα λεπτά του αγώνα παίρνοντας διαφορά ακόμη και με 9 πόντους (4-13) και όσο και αν ανάγκασε τους Κλίπερς να… αλλάξουν τακτική προσέγγιση, παρέμειναν με το κεφάλι στο σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που έληξε στο 38-43 από τα χέρια του Νοέλ.

Με την επιστροφή, οι παίκτες του Λου είχαν καλύτερες αντιδράσεις και εκμεταλλευόμενοι τα κενά που τους άφηνε η άμυνα πήγαν στο +6. Και έπειτα από ένα διάστημα εναλλαγής στο σκορ κατάφεραν να πατήσουν το γκάζι και φύγουν από το πεδίο των Τίμπεργουλβς. Ο Λέοναρντ έδινε τον παλμό, ο Πολ μοίρασε στον Μπατούμ για το 75-87 και το παιχνίδι είχε αρχίσει να παίρνει κλίση προς τη μία πλευρά. Το υπόλοιπο του χρόνου δεν αρκούσε για μία νέα ανατροπή και οι «λύκοι» έφυγαν με άδεια χέρια.

Ο Πολ Τζορτζ σταμάτησε στην τριπλή εμφάνιση! Στους 17 πόντους του προσέθεσε απο 11 ριμπάουντ και ασίστ με τον Καουάι Λέοναρντ να έχει 19 πόντους με 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα. Από εκεί και πέρα, ακόμη τέσσερις Κλίπερς σημείωσαν διπλά νουμερα στη στατιστική τους, με τον Κενάρτν να σκοράρει 16 πόντους, τον Μπατούμ 13, τον Μόρις 12 και τον Τζάκσον 10!

Όσον αφορά τη Μινεσότα που δεν έδωσε συνέχεια στην καλή εκκίνηση, ο Άντονι Έντουαρντς είχε 19 με 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ συν 2 κλεψίματα, Άντερσον και Νοέλ είχαν από 13 και ο Γκομπέρ μέτρησε 11 πόντους με 13 ριμπάουντ.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top