Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο απολαυστικός Φορτούνης έφτιαξε έξι επικίνδυνες φάσεις με Ατρόμητο και είχε συμμετοχή σε δύο γκολ

Ήταν μία γεμάτη, πειστική και πολύ καλή εμφάνιση που την περίμενε πολύ καιρό. Μία εμφάνιση που την ήθελε τόσο πολύ. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη, που ο Μίτσελ παραδέχθηκε δημοσίως ότι έκανε καταπληκτικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας και ότι έχει ήδη κερδίσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Δεν είναι μόνο πως ο Φορτούνης τακτικά και μεσοεπιθετικά λειτούργησε από οκτάρι μέχρι δεκάρι ή και εξτρέμ. Είναι και το τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη για να δικαιώσει τον προπονητή του.

Έμεινε στο γήπεδο για 71 λεπτά ωστόσο από το 2ο λεπτό έως και τη στιγμή που βγήκε ήταν απειλητικός για τον αντίπαλο. Έφτιαξε τουλάχιστον έξι επικίνδυνες επιθέσεις στο σύνολο ενώ είχε συμμετοχή και στα 2 από τα 4 γκολ της ομάδας του.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp2kpjw9zr2x)

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φορτούνης πήρε τη μπάλα, έκανε έναν ελιγμό και είχε ένα σουτ λίγο έξω. Για την ακρίβεια η μπάλα πέρασε σχεδόν δίπλα από το δοκάρι. Στο 21′ ο είχε μία κίνηση και σουτ έξω. Λίγο μετά το 25′ είχε κεφαλιά προς την εστία.

Στο 35′ ο Μπακαμπού είχε κεφαλιά άουτ μετά από μπαλιά του Φορτούνη. Στο 42′ συνεργάστηκε με τον Βρουσάι για να βγάλει ο Βρουσάι στον Μπακαμπού που από κοντά δεν βρήκε δίχτυα. Επίσης στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης είχε ένα δυνατό σουτ που κόπηκε δύσκολα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp2m9e0awbvd)

Δημοφιλέστερα

To Top