Αθλητισμός

Φιλική νίκη (4-1) της Λίβερπουλ επί της Μίλαν στο Ντουμπάι – Δείτε τα γκολ

Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λίβερπουλ στο Ντουμπάι, αφού μετά την ήττα τους από τη Λυών, οι Reds μπόρεσαν να επικρατήσουν της Μίλαν με 4-1 για το Dubai Super Cup.

Το σκορ για την ομάδα του Κλοπ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Το σύνολο του Πιόλι ισοφάρισε στο 29′ με τον Σαλεμάκερς αλλά ο Τιάγκο λίγο πριν το ημίχρονο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Άγγλους.


Liverpool vs Milan || (4-1) All Goals & Highlights || Club Friendly 2022

Τσιμίκας και Νόυνιες πέρασαν στο παιχνίδι στο 59ο λεπτό, με τον Ουρουγουανό στη συνέχεια να σκοράρει δις στο 82′ και το 89′ για να «κλειδώσει» τη φιλική νίκη.

Η δράση όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού μετά την συμπλήρωση των 90 λεπτών η παράδοση του συγκεκριμένου τουρνουά στο Ντουμπάι θέλει τις ομάδες να διαγωνίζονται σε διαδικασία πέναλτι ακόμα και αν το σκορ δεν είναι ισόπαλο.


Liverpool vs AC Milan - Penalty Shootout (3-4) [Club Friendlies]

Εκεί η Μίλαν πήρε τη νίκη, αφού κέρδισε με 4-3, με τον Μιράντε να σταματά τον Κώστα Τσιμίκα στο πρώτο πέναλτι της ομάδας του.

Λίβερπουλ: Κέλεχερ (59′ Άντριαν), Μίλνερ (59′ Φαούεντορφ), Μάτιπ (66′ Φίλιπς), Γκόμεζ, Ρόμπερτσον (59′ Τσιμίκας), Μπάιτσετιτς (78′ Κόρνες), Τιάγκο (59′ Καρβάλιο), Έλιοτ (78′ Κλαρκ), Σαλάχ (83′ Ντόουκ), Φιρμίνο (59′ Νούνιες), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (59′ Κεϊτά)

Μίλαν: Μιράντε, Καλούλου, Τιάο, Γκάμπια (73′ Σίμιτς), Πομπέγκα (73′ Μποζολάν), Κρούνιτς (45′ Βρανκς), Τονάλι (46′ Μπενασέρ), Σαλεμάκερς (73′ Μπακαγιόκο), Αντλί, Ρέμπιτς (56′ Ελ Χιλάλι), Λάζετιτς (84′ Μπακούνε)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Δημοφιλέστερα

To Top