Αθλητισμός

Όταν ο Μέσι έπαιρνε μία γεύση από F1

Σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει βρεθεί πολλάκις στα paddock του μαγικού κόσμου της Formula 1, o Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στις πίστες. Κι αυτό παρότι είναι γνωστή η αγάπη του για το αυτοκίνητο.

Όσο κι αν ανατρέξαμε στο παρελθόν, θυμόμαστε μόνο μία παρουσία του σε γκαράζ κατά τη διάρκεια επίσημων διαδικασιών ενός Grand Prix κι αυτό ήταν στο μακρινό 2008. Όπως ενδεχομένως μπορείτε να προβλέψετε, η επίσκεψή του ήταν στο Ισπανικό Grand Prix εκείνης της χρονιάς, στη πίστα της Καταλονίας.

O Αργεντινός δεν είχε ταξιδέψει στη Γαλικία για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ντεμπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία για την ιστορία να πούμε πως οι μπλαουγκράνα ηττήθηκαν με σκορ 2-0. Έτσι βρήκε την ευκαιρία να βρεθεί στο Μονμελό και να δει από κοντά τις κατατακτήριες δοκιμές και τον Κίμι Ράικονεν να κατακτά τότε την pole position για λογαριασμό της Scuderia Ferrari.


s2-f1-2

Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο γκαράζ της Red Bull Racing, να… χαζέψει την RB4 αλλά και αν φωτογραφηθεί με τους οδηγούς της αυστριακής ομάδας, Μαρκ Ουέμπερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ.

Από το βράδυ της Κυριακής, είναι ο μοναδικός παγκόσμιος πρωταθλητής σε αυτή τη φωτογραφία.

Photo credit: Facebook/F1 Lead
Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top