Αθλητισμός

Super League: Επιστροφή στην δράση με 5 παιχνίδια

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι, αλλά με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ανοίγει και πάλι μετά από ένα μήνα διακοπής λόγω Μουντιάλ, η αυλαία της Super League, με την 14η αγωνιστική. Μια αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε δύο μέρες. Σήμερα έχει το κυρίως πιάτο, καθώς υπάρχουν πέντε παιχνίδια, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε τα υπόλοιπα δύο ματς.

Όσον αφορά τις αναμετρήσεις, στην Λιβαδειά θα έχουμε το πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον Άρη στις 15:00. Δύο ώρες αργότερα έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, αυτά της ΑΕΚ με την Λαμία και του Αστέρα Τρίπολης με τον Βόλο. Στις 20:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και η μέρα θα κλείσει με το ματς του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό στις 21:30.

Ξεκίνημα στη Λιβαδειά

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο χρονικά ματς που διεξάγεται στην Λιβαδειά. Στις 15:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι για να φύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκονται με 7 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι για να εδραιωθούν στην εξάδα που βρίσκονται (6η θέση) με 21 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Γιάσμινκο Βέλιτς δεν υπολογίζει στους Βινίσιους, Λιάγκας, Ντουκαρά, Σακό, Μπελμοντέ και τον Σκβάρκα που βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του καθώς γέννησε.

Αντίθετα επέστρεψαν Χαμοντ, Συμελίδης και η αποστολή των Βοιωτών είναι η εξής: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μπαχανάκ, Τόρο, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Πέτρε, Μουτίνιο, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης.

Όσον αφορά τον Άρη, ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν εκτός ομάδας τόσο στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα όσο και στον αντίστοιχο για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Λεβαδειακό. Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν και την απόφαση επιστροφής του στην ομάδα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μένει να φανεί αν ο Άλαν Πάρντιου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής. Ο Βρετανός τεχνικός μέτρησε δύο ακόμη επιστροφές καθώς Πίτερ Ετέμπο και Μάνου Γκαρθία επίσης είναι στην αποστολή του Άρη, ομοίως και ο Ζερβίνιο.

Για την ακρίβεια στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Ζερβίνιο, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο και Μαρμαρίδης. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ενκουλού, ο τιμωρημένος Φαμπιάνο καθώς επίσης και Χαΐροβιτς, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Η Ένωση το μεγάλο φαβορί

Πάμε στα ματς των 17:00 στο οποίο η ΑΕΚ αρχικά υποδέχεται την Λαμία. Η Ένωση που είναι και το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι αυτό, θέλει τη νίκη είτε για να παραμείνει 8 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση, είτε για να μειώσει αν οι «πράσινοι» στραβοπατήσουν. Από την άλλη η Λαμία θα προσπαθήσει για την έκπληξη, που θα είναι και αν πάρει έστω και 1 βαθμό. Οι «κυανόλευκοι» είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς.

Δημοφιλέστερα

To Top