Αθλητισμός

Η Αλ Νασρ κάνει… χώρο στο ρόστερ για να υποδεχθεί τον Ρονάλντο

Από τη στιγμή που τελείωσε το Μουντιάλ πλέον το ενδιαφέρον σιγά, σιγά στρέφεται στα εθνικά πρωταθλήματα και δη στις μεταγραφές.

Κι αν υπάρχει ένα πρόσωπο που απασχολεί την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από τη Γιουνάιτεντ λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ και εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην αγορά, καθώς η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του είναι το… εξωπραγματικό συμβόλαιο (200 εκατ. ευρώ το χρόνο) που φέρεται να του έχει προσφέρει η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία…», είχε δηλώσει μέσα στο Μουντιάλ ο Πορτογάλος, όμως με τις μέρες να περνούν και τον ίδιο να μην έχει στα χέρια του κάποια πρόταση από σοβαρή ευρωπαϊκή ομάδα, το ταξίδι στη Μέση Ανατολή μοιάζει με… μονόδρομο.

Ειδικά από τη στιγμή που η Αλ Νάσρ έχει αρχίσει να κάνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της περιμένοντας ως τα τέλη του χρόνου το πολυπόθητο «ναι» του Πορτογάλου.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική Marca η Αλ Νασρ έχει ενημερώσει τον Αργεντίνο Μαρτίνεζ και τον Ουζμπέκο Μασαρίποφ ότι πρέπει να βρουν ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ είναι πιθανό να αποχωρήσουν και κάποιοι άλλοι.

Ο Ρούντι Γκαρσιά, ο Γάλλος τεχνικός της Αλ Νασρ, αλλά και οι παράγοντες της ομάδας δεν έχουν κάνει την παραμικρή τοποθέτηση επί του θέματος, ωστόσο στο Ριάντ όλοι θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου η εμφάνιση του CR7 στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας…

Δημοφιλέστερα

To Top