Αθλητισμός

Ροντρίγκεζ για Ρονάλντο: «Είναι ο πιο όμορφος άνδρας και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο»

Συνέντευξη στο Elle παραχώρησε η  Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ  κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες.

Κεντρικό πρόσωπο της συνέντευξης που δόθηκε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού ήταν φυσικά ο σύντροφος της ζωής της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίον έσταζε μέλι. «Ο Κριστιάνο κι εγώ ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, όταν τον είδα για πρώτη φορά ένιωσα ότι ο χρόνος σταμάτησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

Δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο άνδρα, τόσο προσεκτικό. Είναι ο πιο όμορφος άντρας που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου.Και ναι, είμαι η κοπέλα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι –και πολλές γυναίκες– με υποτιμητικό τρόπο» σημείωσε για τον Κριστιάνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

Όταν γνωρίστηκαν ο Ρονάλντο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνη ήταν πωλήτρια σε μπουτίκ στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Όπως παραδέχεται η 28χρονη η σχέση αυτή της άλλαξε τη ζωή: «Σαφώς η σχέση μου μαζί του μου επέτρεψε να εκπληρώσω πολλά από τα όνειρά μου, αλλά πάντα, τόσο πριν όσο και μετά τη γνωριμία μου, έχω το ίδιο πάθος σε ό,τι έχω κάνει. Ως μοντέλο, ως καθαρίστρια και ως πωλήτρια».

Δημοφιλέστερα

To Top