Αθλητισμός

League Cup: «Άνετη» πρόκριση για Γιουνάιτεντ, με τεσσάρα στους «8» η Νότιγχαμ – Δείτε βίντεο

Η επιστροφή του Βινσέν Κομπανί – προπονητή της Μπέρνλι πλέον – στο «Όλντ Τράφορντ» δεν ήταν και η πιο ευχάριστη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «λύγισε» τους Clarets με 2-0 και ξεμπέρδεψε χωρίς προβλήματα με την πρόκρισή της στους «8» του League Cup.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 8′ είδαν τον Πίκοκ Φάρελ να λέει «όχι» σε τετ α τετ με τον Γκαρνάτσο. Η ομάδα του Τεν Χαγκ πάντως, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Φερνάντες με τρομερή μπαλιά «βρήκε» τον Ουάν-Μπισάκα, εκείνος με προβολή γύρισε την μπάλα παράλληλα και ο Έρικσεν σκόραρε σε κενή εστία.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Μπένσον δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντουμπράφκα.

Την κατάσταση απλοποίησε στο 57′ ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος με μια απίθανη κούρσα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 82′ βέβαια, η ομάδα του Κομπανί λίγο έλειψε να μπει ξανά στο παιχνίδι, όταν μετά από λάθος του Κασεμίρο, ο Γκούντμουνσον γύρισε την μπάλα στον Μπαρνς αλλά αυτός από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να μειώσει. Το σουτ του Άντονι λίγα λεπτά αργότερα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια μπλόκαρε στη γωνία του ο Πίκοκ Φάρελ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp7tjg1u8grl)

Πρόκριση με τεσσάρα η Νότιγχαμ, αποκλεισμός – σοκ για Μπράιτον
Άνετη πρόκριση και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Μπλάκμπερν την οποία ισοπέδωσε με 4-1. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Τζόνσον από το σημείο του πέναλτι στο 13΄, όμως ο Γουάρτον ισοφάρισε μισή ώρα αργότερα και έστειλε τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το β΄μέρος ωστόσο άνηκε ολοκληρωτικά στη Νότιγχαμ που με τρία γκολ σφράγισε εκκωφαντικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρχικά ο Λίνγκαρντ ανάκτησε το προβάδισμα στο 54΄, ο Αβονίγι σφράγισε την πρόκριση λίγο αργότερα (79΄), ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Τζόνσον με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις.

Την ίδια ώρα η Μπράιτον βίωνε ψυχρολουσία και ανείπωτο κάζο, καθώς αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Τσάρλτον της τρίτης κατηγορίας και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Αν και κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι Γλάροι παρουσίασαν τα γνωστά προβλήματα αφλογιστίας στο επιθετικό 1/3 και με το τελικό 0-0 των 90 λεπτών οδηγήθηκαν κατευθείαν στη ρώσικη ρουλέτα. Εκεί όπου η Τσάρλτον αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και με σκορ 4-3 πήρε την πρόκριση για τους «8» του League Cup.

Πηγἠ: www.gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top