Αθλητισμός

Λαπόρτα για Μέσι: «Δεν μπορούμε να δημιουργούμε προσδοκίες για την επιστροφή του»

Ο Λιονέλ Μέσι σκαρφάλωσε στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό βουνό, κατέκτησε το Μουντιάλ με την Αργεντινή και ολοκλήρωσε το «χρυσό» παλμαρέ του.

Φυσικά, στη Βαρκελώνη πανηγύρισαν την επιτυχία του άλλοτε ηγέτη της ομάδας τους, εκφράζοντας έστω και έμμεσα την επιθυμία τους να τον δουν να επιστρέφει στον σύλλογο που έγινε συνώνυμο του ονόματός του.

Ο Τζουάν Λαπόρτα πάντως, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξή του στο BarcaTV εν μέσω των εξελίξεων για το μέλλον του Μέσι και της φημολογούμενης συμφωνίας τού με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση, δήλωσε πως όσο κι αν θα ήθελε ο Αργεντινός να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα, δεν θα μπορούσε μπορούσε να δημιουργήσει μάταιες προσδοκίες στους οπαδούς της, αποθεώνοντάς τον παράλληλα ως ποδοσφαιριστή.

«Για μας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Μεγάλωσε εδώ και έγινε παίκτης εδώ. Είμαι πεπεισμένος πως εκείνος, στην καρδιά του, είναι Κουλέ (σ.σ. έτσι ονομάζονται οι φίλοι της Μπαρτσελόνα). Είναι σημείο αναφοράς των Κουλέ και θα είναι πάντα συνδεδεμένος με την Μπάρτσα. Θα μας άρεσε πολύ να επιστρέψει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά.

«Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει κάποτε. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες. Είναι ποδοσφαιριστής της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί της. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενο για αυτόν. Οι μηχανισμοί στήριξης ενεργοποιήθηκαν για να σώσουμε το σύλλογο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, τώρα η ισπανική λίγκα έχει θέσει νέα όρια. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε εκ νέου κάποιο μηχανισμό στήριξης, δεν θα το κάνουμε για να πάρουμε κάποιον παίκτη», προσέθεσε στη συνέχεια.

Δημοφιλέστερα

To Top