Οικονομία

Βάλτε την επιχείρησή σας στο «Business On»!

Sponsored Content

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός. Κάτι που επιβεβαιώνει και με την νέα της καμπάνια η Generali Ασφαλιστική. Και δεν το επιβεβαιώνει απλά. Το κάνει πραγματικότητα με ασφαλιστικά προϊόντα, που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός μας, αλλά και τον μοναδικό τρόπο ζωής μας. Μάλιστα, η Generali, θέλοντας να παρέχει μοναδικές λύσεις για κάθε τι και αναγνωρίζοντας τις αυξημένες απαιτήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων βάζει την ασφάλισή τους… στο πλάνο.

Γιατί, όπως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έτσι και κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικούς στόχους, διαφορετικές ιδιαιτερότητες. Πώς μπορούν να καλυφθούν αυτές από ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα;


Business_Section1

Με αυτό το σκεπτικό η Generali δημιούργησε το Business On. Ένα ευέλικτο πρόγραμμα για την Ασφάλιση Επιχειρήσεων που παρέχει κάλυψη για ζημιές από κάθε αιτία, δυνατότητα ασφάλισης τόσο του κτηρίου όσο και του περιεχομένου, ασφάλιση του προσωπικού καθώς και ψηφιακά εργαλεία, εξυπηρέτηση 24/7 και καινοτόμες υπηρεσίες.  

Συγκεκριμένα, το Business On προσφέρει μία πλήρη γκάμα επιλογών τόσο στις καλύψεις, όσο και στο ασφάλιστρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν μία λύση πάνω στις ανάγκες τους και παρέχοντάς τους την προστασία που χρειάζονται για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Η βάση του προγράμματος είναι η Ασφάλιση Περιουσίας (κτήριο, περιεχόμενο, βοηθητικοί χώροι) όπου ένας ολοκληρωμένος κορμός βασικών καλύψεων (π.χ. ζημιές από πυρκαγιές, πλημμύρες, διαρροές), εμπλουτίζεται περαιτέρω από προαιρετικές επιλογές (π.χ. κλοπές, ληστεία, σεισμός) και πολλές άλλες εναλλακτικές στα όρια ευθύνης κάλυψης και στο ποσό συμμετοχής. Σε αυτό εντάσσονται δυνατότητες ασφάλισης όπως η Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, η Ασφάλιση Χρημάτων και η Ασφάλιση Προσωπικού, προσφέροντας έτσι αφοπλιστικά επιχειρήματα όταν το ζητούμενο είναι η ασφάλεια επιχείρησης. 


22x12_300ppi9

Παράλληλα, το Business On προσφέρει περισσότερα από παραδοσιακές καλύψεις, καθώς πλαισιώνεται από έξυπνες υπηρεσίες προορισμένες να διευκολύνουν την καθημερινότητα του εκάστοτε επιχειρηματία και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής του.

Έτσι, σε περίπτωση κάποιας έκτακτης ζημιάς παρέχονται τα ακόλουθα:  

-Δυνατότητα On line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης

-Συντονισμός και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο και άμεση επισκευή

-Άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών

-Εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών για άμεση αποκατάσταση ζημιών, 24/7

Όλα τα παραπάνω, επισφραγίζονται από την συνεχή προσωπική επαφή και την εξατομικευμένη συμβουλευτική που μπορεί να έχει ο ασφαλισμένος με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Generali, που είναι στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή!

Μάθετε περισσότερα εδώ για το ασφαλιστικό πρόγραμμα Business On και βάλτε κι εσείς την επιχείρησή σας… στο On!

 

Δημοφιλέστερα

To Top