Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έτοιμος ξανά ο Άμραμπατ, θλάση ο Μάνταλος

Ακόμα μία επιστροφή μέτρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της Παρασκευής στα Σπάτα σε μια περίοδο κατά την οποία η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες.

Μετά τον Τσούμπερ που επέστρεψε στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες, την Παρασκευή ήταν η σειρά του Άμραμπατ να μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Έτσι και οι δύο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή για το ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ερχόμενη Τετάρτη.

Από την άλλη όμως πρόβλημα προέκυψε με τον Μάνταλο, ο οποίος αποκόμισε θλάση στον προσαγωγό από το ματς με τη Λαμία. Φαίνεται ελαφριάς μορφής αλλά θα τον κρατήσει δέκα μέρες εκτός στο χειρότερο σενάριο. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Βόλο θα χάσει μάλλον και το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν φυσικά τα ονόματα των Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι. Θυμίζουμε πως ο Βίντα που είναι σε άδεια μετά το Μουντιάλ από Δευτέρα θα επανέλθει στις προπονήσεις και θα μπορεί να υπολογίζεται και αυτός από τον Αλμέιδα.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στα Σπάτα και το Σάββατο. Την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων έχει δοθεί ρεπό και έπειτα από Δευτέρα η ΑΕΚ θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοφιλέστερα

To Top