Αθλητισμός

Euroleague, Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports Prime)

Ο λαβωμένος Παναθηναϊκός (χωρίς Γκουντάιτις, Μποχωρίδη, Π. Καλαϊτζάκη) έχει πολύ δύσκολο έργο σήμερα καθώς αντιμετωπίζει στην Πόλη την Αναντολού Εφές, για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πράσινοι αγωνίζονται για τρίτο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας, έχοντας γνωρίσει δύο ήττες στην Ισπανία (Βαλένθια, Μπασκόνια) την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμη μεγαλύτερος καθώς στην Εφές επιστρέφει και ο Λάρκιν.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός προηγείται 17-11 της τουρκικής ομάδας, ενώ ο γηπεδούχος έχει επικρατήσει στα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια τους.

Στο τελευταίο μεταξύ τους ματς, στις 22 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Αναντολού Εφές επικράτησε 82-81 στην Πόλη, χάρη σε τρίποντο του Αντριάν Μοερμάν, 1.1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» είχαν επιβληθεί εύκολα της τουρκικής ομάδας στο ΟΑΚΑ με 95-69, με τον Ντάριλ Μέικον να οδηγεί την επίθεση του «τριφυλλιού» με 34 πόντους (με 9/12 τρίποντα).

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία της Euroleague, έχουν ως εξής:

Πέμπτη 22/12
Φενέρμπαχτσε – Παρτίζαν 72-73
Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 86-90

Δημοφιλέστερα

To Top